Halo Back: Screen protector φέρνει στο iPhone το back button των Android [video]

H Apple έχει αποφασίσει στα iPhone να προσθέσει μόνο ένα κεντρικό κουμπί το οποίο είναι στο κάτω μέρος της οθόνης και μπορεί να την ενεργοποιήσει και όταν το πατάς σε βγάζει πάντα από την κεντρική οθόνη. Αντιθέτως τα Android συνήθως χρησιμοποιούν και soft keys όπως back, more ή multitasking window button.

Αυτό που έχουν κάνει οι δημιουργοί του είναι να προσθέσουν ένα κύκλωμα σε ένα κλασικό προστατευτικό οθόνης, πρόκειται για πολύ απλή τεχνολογία αλλά παράλληλα έξυπνη σκέψη. Το προστατευτικό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί με nano layer που δεν μένουν δαχτυλικά αποτυπώματα, αντέχει σε γρατζουνιές, προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και είναι ανθεκτικό στις πτώσεις.

Η καμπάνια ζητά χρηματοδότηση 20.000 δολάρια, έχει φτάσει 76.198 δολάρια και απομένουν ακόμη 18 μέρες μέχρι να λήξει.

Halo Back: Screen protector φέρνει στο iPhone το back button των Android, Halo Back: Screen protector φέρνει στο iPhone το back button των Android [video]

Halo Back: Screen protector φέρνει στο iPhone το back button των Android, Halo Back: Screen protector φέρνει στο iPhone το back button των Android [video]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

δειτε το dimple.io
νομιζω οτι αρχιζει νεα μοδα

Sokos

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!!!! :’)

akis

Όντως φανταστική ιδέα!!! ( για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει android… )

darko

Μπραβο στους Κινεζους παντα πρωτοπορουν στις ιδεες οχι σαν κατι ‘λιγους’ Ελληνες που μονο κραζουν.@akis οταν δουλεψεις με ios λιγο καιρο ελα και ξανα σχολιασε απλα μετα δεν θα μπορεις να διεαγραψεις το κομεντ και απλα θα εισαι εκτεθειμενος

Costas

πως δεν το σκέφτηκαν αυτό οι Αμερικάνοι? Είναι μήπως επειδή έφτανε μέχρι τώρα ο αντίχειρας?

Sokos

Αυτό ακριβώς @Costas!!! Απλά οι Κινέζοι είναι καπως πιο μικροσκοπικοί (είναι γνωστο σε όλους) απο τους υπόλοιπους ανθρώπους και δεν έφτανε ο αντίχειρας πανω δεξιά για να κανουν “Back” οπως οι Αμερικάνοι πχ.. :’)

Nio

Στο αψεγαδιαστο λειτουργικό back button?? Θέλω μήνυση από Apple.

Parastas

Τόσες ώρες μετά την δημοσίευση του άρθρου, και δεν υπήρξε ούτε ΈΝΑΣ να σχολιάσει την οικονομία που κάνει η Apple βάζοντας μονο ένα κουμπί και πουλώντας πανάκριβα τις συσκευές της;;;

Με απογοητεύετε μικρά μου trolls.

Dkoukou

Άχρηστο, καθώς με swipe απο αριστερά προς τα δεξιά στην οθόνη των idevices κανεις back.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.