LG Bello II: Επίσημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 5MP selfie κάμερα

H LG ανακοίνωσε επίσημα το LG Bello II, ένα νέο mid-range smartphone το οποίο τον επόμενο μήνα θα γίνει διαθέσιμο σε Λατινική Αμερική και Ινδία, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει η Ευρώπη στο τρίτο τρίμηνο. Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels.

Το LG Bello II έχει μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB που μπορεί να επεκταθεί, μπαταρία 2540mAh, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, οι διαστάσεις του είναι 140.8×71.6×9.6 χλστ. και ζυγίζει 155 γραμμάρια. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop και έχει features όπως Gesture Shot και Selfie Flash.

Από άποψη συνδεσιμότητας φέρνει Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, USB 2.0, ενώ θα κυκλοφορήσει σε λευκό, χρυσό και το χρώμα του τιτανίου.

LG Bello II: Επίσημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 5MP selfie κάμερα, LG Bello II: Επίσημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 5MP selfie κάμερα

LG Bello II: Επίσημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 5MP selfie κάμερα, LG Bello II: Επίσημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 5MP selfie κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Αυτή η lg τα έχει κάνει σ..ούπα στην μικρομεσαία κατηγορία…

Διόνυσος-Μαρια ζαρκανιουτη

Εχω το μπελο το πρωτο απολυτα ευχαριστημενοσ αλλα απο αναβαθμιση σε 5μηδεν μονο ελλαδα δεν εκαναν
Ολεσ οι χωρεσ πηραν κ μεισ ακομα περιμενουμε… Ξερει καποιοσ ν μ δώσει τροπο ν αναβαθμισω με εξωτερικου?

Ευάγγελος

Μεγάλος ανταγωνισμός! Ο Δυνατότερος ζει!

thanoik

εχει καταντησει αηδια 15 λογιων μοντελα σε κάθε κατηγορια τις κάθε εταιριας,θελουμε ποιοτικότερες συσκευες και όχι με τ τσουβαλι.Να υπηρχε και υποστηριξη στις αναβαθμίσεις θα ελεγα παει στα κομματια αλλα δεν….

Kostas G

Δεν είναι δυνατόν μια entry->mid level συσκευή να κυκλοφορεί με 5.1.1 και το G3 να παραμένει ακόμα στην 5.0.

Νικόλας Γ.

Από μια γρήγορη ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών της σειράς bello , εκτός της έκδοσης του Android (απο 4.4.2 στο πρώτο bello σε 5.5.1 “από το κουτί” στο δεύτερο ) που θα μπορούσε κάλλιστα να την δοθει με update και της αναβαθμισμένης μπροστινής κάμερας (από 1Mp σε 5 Mp ) , ποιος ο λόγος που η LG προχωράει σε αυτή την υλοποίηση ; Για να βγάζουμε καλύτερες selfie ;
Το πρώτο bello είναι μια ενδιαφέρουσα για την κατηγορία του συσκευή ( ειδικά η dual SIM έκδοση ) . Απλά θα περίμενα μια υλοποίηση με σαφώς αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά …

Τελης

Με 1.3 GHz και οθόνη 854×480 είναι entry level (για να μην πω garbage level).

JohnnyB

το ειδα απο κοντα. Δεν εχει τα πισω πληκτρα του L Bello. Υποθετω οτι η LG θελει να το κανει πιο ανταγωνιστικο ριχνοντας την τιμη. Αλλο 190 Ευρω και αλλο 129 . Γι αυτο δεν το αναβαθμισε σχεδον καθολου. Μαλιστα στην αγορα εδω λενε οτι εχει 5 mp πισω και 2 εμπρος. Για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι η οθονη του κι ας λενε IPS… Πανιασμενη και νυχτα με τη μερα μπροστα σε ολα τα Motorola και τα Lenovo…

so

γεια χαρα παιδια, θηκη καουτσουκ για το bello 2 βρηκατε στην ελλαδα? οχι στυλ βιββλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.