O πλανήτης “γκούγκλαρε” Messi και Kardashian – Η Ελλάδα τον Αλέξη Τσίπρα

Τι κοινό μπορεί να έχουν star της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου με τον πρωθυπουργό της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα; Η απάντηση δίνεται από την Google και το περιοδικό Time, που δημιούργησε έναν χάρτη με τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις αναζητήσεις διάφορων χωρών τη χρονιά που σε λίγες μέρες φτάνει στο τέλος της.

Ο άσος της μπάλας Lionel Messi ήταν αυτός που κατάφερε να βγει πρώτος στις αναζητήσεις 24 χωρών, ενώ ακολουθεί δεύτερη η “άσος του ριάλιτι” Kim Kardashian, η οποία μέσα στο 2015 επιχείρησε να “σπάσει” το ίντερνετ με την γυμνή φωτογράφιση των οπισθίων της. Κατάφερε να βγει πρώτη στις αναζητήσεις 19 χωρών ανά τον κόσμο, από Νορβηγία, Ν. Ζηλανδία, ΗΠΑ αλλά και Κύπρο. Στην τρίτη θέση με 18 χώρες βρέθηκε ο Cristiano Ronaldo.

Ωστόσο, οι Έλληνες δεν φαίνεται να “συγκινήθηκαν” από τα πόδια των Messi και Ronaldo ούτε από τα οπίσθια της κυρίας West. Αντιθέτως, είχαν περισσότερο ενδιαφέρον για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι το πρόσωπο με τις περισσότερες αναζητήσεις στη χώρα μας.

Στα υπόλοιπα πρόσωπα που απασχόλησαν περισσότερο τον πλανήτη βρίσκονται οι τραγουδίστριες Nicki Minaj και Rihanna.

Δείτε τον χάρτη εδώ

most googled people 2015, O πλανήτης “γκούγκλαρε” Messi και Kardashian – Η Ελλάδα τον Αλέξη Τσίπρα

most googled people 2015, O πλανήτης “γκούγκλαρε” Messi και Kardashian – Η Ελλάδα τον Αλέξη Τσίπρα

most googled people 2015, O πλανήτης “γκούγκλαρε” Messi και Kardashian – Η Ελλάδα τον Αλέξη Τσίπρα

most googled people 2015, O πλανήτης “γκούγκλαρε” Messi και Kardashian – Η Ελλάδα τον Αλέξη Τσίπρα

most googled people 2015, O πλανήτης “γκούγκλαρε” Messi και Kardashian – Η Ελλάδα τον Αλέξη Τσίπρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Και πως είναι δυνατόν να μη μας απασχολήσει. Όσα οι άλλοι προσπαθούσαν να μας περάσουν χρόνια αυτός το κατάφερε σε ούτε χρόνο.
Σε λίγο και οι gay θα υιοθετούν.
Πρέπει να είναι η αδυναμία της Μέρκελ.

Panos7GR

Μου κάνει εντύπωση που δεν ήταν ο Βαρουφάκης, που μέχρι μέσα καλοκαιριού Μαέ είχανε πρήξει οι πάντες για δαύτον ή κανένας Τσουκαλάς (με το “Άντε Γειά” του).
Τώρα γιατί ήταν ο Τσίπρας απορώ… Ποιός να ήθελε να μάθει για τον Τσίπρα ή να δει τον Τσίπρα; Μια χαρά τον τρώγαμε στη μάπα στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες που γυρνούσε τις χώρες για δήθεν διαπραγματεύσεις, συμμαχίες και plan b.

Konstantinos

Όσο εσείς κατηγορείτε την κυβέρνηση η Ευρώπη μας παίρνει ασύστολα.
Η Αγγλία ετοιμάζεται για έξοδο από ΕΕ και τυχαίνει να γνωριζω προτζεκτ εξαγωγών μετά την έξοδο για λογαριασμό υπουργείου.

Κοιτάξτε εσείς που είστε ακόμα Ελλάδα να ξυπνήσετε να σωσουμε τη χωρα γιατί μας έχουν φάει λάχανο

Αλέξανδρος

@Konstantinos φίλε μου τι να κάνουμε δηλαδή;
Δεν υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει το Βερολίνο. Ελπίζω να με κατάλαβες….

Topdim

Έλεος με την χοντροκώλα!!!
Για τον δικό μας… Καλά Χριστούγεννα!!

Panos7GR

Ναι γιατί αν την παρηγορουσαμε δεν θα μας έπαιρνε ασύστολα η Ευρώπη!
Πόση υποστήριξη ακόμα ρε φίλε; Δύο φορές βγαλαμε τον ανίκανο και 60 και βάλε % ΝΑΙ του δώσαμε στο δημοψήφισμα και τι έκανε;
Κι εξαιτίας όλης αυτής της αργοπορίας για δήθεν διαπραγματεύσεις χωρίς σχέδιο απ όσο αποδείχθηκε εντέλει, φτάσαμε με την πλάτη στον τοίχο κυριολεκτικά. Όσα δεν μας γίνανε τόσα χρόνια με δεξιές κυβερνήσεις κατάφεραν να μας τις φέρουν οι κύριοι αυτοί που σαν αντιπολίτευση τα καταδίκαζαν. Πες μου με ένα θέμα που ασχολήθηκαν σε αυτές τις 2 σύντομες θητείες τους και δεν το κατέστρεψαν. Πες μου ΕΝΑ ΜΟΝΟ! Προφανώς και θα κατακρινουμε εφόσον βλέπουμε ό,τι βλέπουμε, δεν φοράμε παρωπίδες.

– Συγνώμη Techblog για το πολιτικού περιεχομένου σχόλιό μου. Είπα την αγανάκτηση μου και το κόβω εδώ. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους! –

Darth

@Konstantinos
πως να σώσεις μια χώρα η οποία πλέον δεν είναι χώρα αλλά αποικία μιας άλλης λόγο χρεών?

πως να σώσεις μια χώρα οπού κάτοικοι της σκέφτονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο τον εαυτό τους ?(είναι το προνόμιο του νεοέλληνα)

πως να σώσεις μια χώρα όπου λαμογια και πούλημα μούρης είναι το σήμα κατατεθέν της? (εκτός από το φραπε)

πως να σώσεις μια χώρα η οποία πλέον δεν έχει τπτ δικό της… και στην καλύτερη να ξεσηκωθεί κόσμος να φύγουμε από ευρώ κλπ θα αποκοπεί από παντού αργότερα και θα εξαφανιστεί και θα εξαγοραστεί

ελλαδα πλέον δεν ειναι ενας νεκρός.. ούτε καν ζομπιε..

Konstantinos

Μακάρι να είχα μια απάντηση. Δυστυχώς δεν έχω, απλά πιστεύω πως υπάρχει χρόνος και έστω με βήματα συμβατικά. Κάτι πήγε να κάνει ο βαρουφάκης τον έφαγαν, η ζωή την έφαγαν. 2-3 ακόμα φωνές που πήραν πόδι και η δικαιοσύνη κοιμάται./ Αν η χώρα επικαλεστεί εθνικό συμφέρον θα μπορούσαν να παύσουν πολλά.

Απλά υπάρχει τρόπος με συσπείρωση και διεκδίκηση.
Προτείνω να δείτε το #ThisIsACoup βρετανικής παραγωγής αφιέρωμα στο σύριζα από εκλογές μέχρι σήμερα.

Για να το επαναφέρω το θέμα. Πιστεύω στην τεχνολογία. Αν η χώρα στραφεί στην τεχνολογία θα σώσουμε πολλά και ελπίζω να επαρκούν για να γίνει έστω με τον τρόπο που ξεκίνησε.

Δωρεάν λογισμικό, ενοποίηση υπηρεσιών και βάσεων δεδομένων, πλαστικό χρήμα, app developers, καινοτομία και όλα αυτά με το κράτος συμμέτοχο/μέτοχο/χορηγό ή όπως μπορεί.
Η τεχνολογία είναι αέρας, είναι εργαλείο, είναι δύναμη. Μακάρι να διάβαζαν techblog και οι υπουργοί

vasilist

Δεν αλλάζει ή χώρα αν δεν αλλάξει ο πολίτης, όλοι ψηφίζουν με συμφέρον.
Γιατί νομίζεις πως βγήκε ο Τσίπρας? Υποσχέθηκε μεγαλύτερος μισθούς , επιδόματα , προσλήψεις που έκανε, αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους που το έκανε και αυτό, βλέπεις είναι θέμα νοημοσύνης και πιστέψτε με ο έλληνας και δεν έχει και είναι και αμόρφωτος, ακόμα και τα παιδιά που έχουν σπουδάσει πανεπιστήμιο είναι αμόρφωτα ιδεολογικά γιατί τα πιάνουν από μικρά τα κόμματα και τα ποτίζουν βαρουφολογίες.
Όσο ο Ελληνας λέει ναι στα παραπάνω και δεν τον νοιάζει να αναρωτηθεί από που θα τα βρει να τα κάνει και αν μπορεί, μην περιμένετε τίποτα.

kostas

Εγνε το ιδιο πραγμα που ειχε γινει με τον παπανδεου που ελεγε λεφτα υπαρχουν και εγινε κυβερνηση…….

Konstantinos οσο για τον βαρουφακη ασε καλα ειναι να λες βλακειες σε διαλεξεις και συνεδρια αλλα οταν πας να μιλισεις για το μελλον μιας χωρας δεν ειναι το ιδιο ουτε και εχεις το στυλακι του εγω Γ*#!ω δλδ εσενα αν σου χρωστουσε καποιος λεφτα και σου ελεγε δεν στα δινω γιατι ετσι θελω η θα στα δωσω οποτε θελω εγω τι θα του ελεγες ενταξει??? περιμενε να εχει αλλη αντιμετοπιση η να του πουνε ενταξει βαρουφακη κανε οτι θελεις ???

για την ζωη δεν μιλαμε ειναι αλλου η κοπελια….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.