Duo: Το app της Google για βιντεοκλήσεις μεταξύ Android & iOS [Google I/0 2016]

Μαζί με το Allo, το messaging app που ενσωματώνει στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης, η Google ανακοίνωσε από το συνέδριο Google I/O 2016, μια ακόμη ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Πρόκειται για το Duo, ένα νέο video calling app για επικοινωνία των κατόχων iOS και Android συσκευών.

Το Duo υπόσχεται να είναι ένα γρήγορο one-to-one video calling app με δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών που έχουν Android και iOS smartphones ή tablets. Όπως και το Allo, βασίζεται στον αριθμό τηλεφώνου σου για να βρει τις επαφές που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Το Duo περιλαμβάνει ένα feature που ονομάζεται “knock knock” και σου δίνει τη δυνατότητα να επιτρέψεις στο άτομο που καλείς, να έχει εικόνα πριν ακόμη απαντήσει στην κλήση. Η ποιότητα του video προσαρμόζεται ανάλογα με την σύνδεση που έχει ο χρήστης ενώ η εφαρμογή υπόσχεται επίσης ομαλή μετάβαση των κλήσεων μεταξύ Wi-Fi και mobile δεδομένων.

Allo και Duo θα έρθουν σε iOS και Anroid μέσα στο καλοκαίρι. Οι πληροφορίες λένε ότι η έλευση των Duo και Allo δεν σημαίνει κάτι για τα Hangouts και Messenger for Google, καθώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Διαβάστε όλα τα νέα από το Google I/O 2016

Δείτε το video:

duo google app, Duo: Το app της Google για βιντεοκλήσεις μεταξύ Android & iOS [Google I/0 2016]

duo google app, Duo: Το app της Google για βιντεοκλήσεις μεταξύ Android & iOS [Google I/0 2016]

Πηγή: 1,2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Οι βιντεοκλησεις θα χρησιμοποιουν το δικτυο φωνης (οπως οι παραδοσιακες βιντεοκλησεις) ή τα mb?

Darth

@Agnostos13 η απάντηση είναι προφανές…

btw ποτε καμια videoklisi δεν χρησιμοποιούσε δίκτυο φωνής… και τι ενοο ακόμη και τοτε οταν λεγαμε 3g video call μεσο data ηταν απλα εδιναν παροχοι μπολικα λεπτα σε αυτο το προτοκολο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.