iMessage: Ανακοινώνεται για Android στο WWDC 2016;

Το iMessage της Apple σε συσκευές οι οποίες τρέχουν ο Android OS της Google; Όσο απίθανο και να μας ακούγεται αυτό υποστηρίζουν οι φήμες που επικαλούνται πηγές του MacDailyNews, οι οποίες αναφέρεται ότι είναι σχετικές με το ζήτημα.

Το MacDailyNews αναφέρει ότι η ανακοίνωση του ερχομού του iMessage στο Android, θα γίνει στο WWDC 2016 που θα πραγματοποιήσει σε λίγες μέρες από τώρα η Apple. Οι ίδιες πηγές αφήνουν ένα ανοιχτό ενδεχόμενο η ανακοίνωση να μην γίνει στο WWDC, αλλά αναφέρεται ότι σίγουρα θα γίνει μέσα στη χρονιά.

Το iMessage από τότε που κυκλοφόρησε βρίσκεται αποκλειστικά στις συσκευές της Apple και για πολλούς χρήστες iPhone είναι σημαντικός παράγοντας αν θέλουν να αλλάξουν πλατφόρμα και να πάνε σε διαφορετική από εκείνη του iOS, χάνοντας την επικοινωνία με τους φίλους τους (υπάρχουν βέβαια δεκάδες άλλα messaging apps).

Να πούμε ότι δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι για το εάν θα κάνει τελικά η Apple ένα τέτοιο βήμα, όμως από τη στιγμή που έφερε το Apple Music στο Android, τίποτα δεν είναι απίθανο. Φέρνοντας τις υπηρεσίες της σε άλλες πλατφόρμες (ειδικά στο Android) αυτό σημαίνει περισσότερους πελάτες για την ίδια (αν και σε αντίθεση με το Apple Music, το iMessage δεν έχει συνδρομή για να αποφέρει χρήματα).

Δεν γνωρίζουμε αν και γιατί θα έκανε η Apple ένα τέτοιο βήμα, αλλά εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

imessage android, iMessage: Ανακοινώνεται για Android στο WWDC 2016;

imessage android, iMessage: Ανακοινώνεται για Android στο WWDC 2016;

imessage android, iMessage: Ανακοινώνεται για Android στο WWDC 2016;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Κρίση…Κρίση!

Manolis

δύσκολο αλλά ενδαφέρον.. πάντως και οι φίλοι (εννοώ οι πραγματικοί όχι μόνο οι μαϊμούδες φίλοι του facebook) χρησιμοποιούν το Facebook Messenger…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.