iOS Developer Academy: Ανοίγει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης

Είναι γεγονός η Apple και το Πανεπιστήμιο της Νάπολης Federico II ανακοίνωσαν την λειτουργία της πρώτης ακαδημίας για προγραμματιστές εφαρμογών iOS η οποία ξεκινά τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα το νέο τμήμα, κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα προσφέρει σε περισσότερους από 200 φοιτητές δωρεάν τη δυνατότητα πρακτικής εκπαίδευσης στο αντικείμενο σχεδιασμού εφαρμογών. Τα επόμενα χρόνια θα δούμε αντίστοιχες ενέργειες οι οποίες θα είναι μέρος της εκπαίδευσης για τους προγραμματιστές διάρκειες εννέα μηνών σε πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει η Apple. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Αμερικανική εταιρεία οπότε οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση σε εργαστήρια εξοπλισμένα πλήρως με λογισμικό και υλικό από την Apple.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσα από την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, ενώ θα υποβληθούν και σε σχετικό τεστ για την αγγλική ή ιταλική γλώσσα. Οι επιτυχόντες θα έχουν επιπλέον να περάσουν μια προσωπική συνέντευξη για να επιλεγούν εκείνοι που τελικά θα φοιτήσουν στο νέο τμήμα. Αντίστοιχα όσοι θα ήθελα να εργαστούν ως καθηγητές στο συγκεκριμένο τμήμα του Πανεπιστημίου θα πρέπει να περάσουν από αντίστοιχη διαδικασία με αίτηση μέσα από την ιστοσελίδα του.

Η Apple αναμένεται να συνεργαστεί και με άλλα Πανεπιστήμια για την δημιουργία αντίστοιχων τμημάτων σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

iOS Developer Academy, iOS Developer Academy: Ανοίγει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης

Η ανακοίνωση στο site του Πανεπιστημίου της Νάπολη
Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Μήπως μπορείς κάνεις να μου δώσει την ιστοσελίδα για την αίτηση??

Agnostos13

Θα επρεπε να το κανουν και εδω…οχι μονο για το iOS

Anakin

Χαχαχ να το κάνουν και εδώ; εδώ οι περισσότεροι που έχουν iPhone δεν ξέρουν τι είναι το iOS και εκτός αυτού είμαστε μακράν πολύ πίσω σαν χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.