iPhone 7 & 7 Plus: Αναφορές για πρόβλημα με τον ήχο στη διάρκεια κλήσεων

Μετά τις αναφορές για τον θόρυβο που έκανε το iPhone 7 Plus όταν βρισκόταν εν μέσω κάποιας βαριάς διεργασίας, οι χρήστες μέσα από το Apple support forum αναφέρουν κι άλλο πρόβλημα, το οποίο αυτή τη φορά σχετίζεται με τον ήχο κατά τη διάρκεια φωνητικής κλήσης.

Πιο συγκεκριμένα κάποιος χρήστης δημοσίευσε το πρόβλημά του λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης ο ήχος ακουγόταν απόμακρος σαν να ερχόταν από την πλάτη του κινητού. Τότε διάφοροι άλλοι κάτοχοι του νέου iPhone έγραψαν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να είναι κάτοχοι του 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus.

Η μείωση της έντασης του ήχου μπορεί να ελαττώσει το πρόβλημα, όμως η Apple δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο μόνιμη λύση. Επιπλέον, προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία του προβλήματος αν είναι θέμα hardware ή software.

Από την επίσημη κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχουν γίνει αναφορές για τον ήχο όταν κάνει κάποια βαριά εργασία, για το σήμα που χάνεται και τώρα προκύπτει το πρόβλημα με τις κλήσεις. Προς το παρόν κανένα από αυτά δεν έχει πάρει διαστάσεις και δεν φαίνεται να είναι μαζικό.

iphone 7 call sound, iPhone 7 & 7 Plus: Αναφορές για πρόβλημα με τον ήχο στη διάρκεια κλήσεων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Xaxaxaxaxa ολοι οι κατασκευαστες ειναι γελοιοι… Μονο τα 800 και ευρω θελουν να δινουμε…

liris11

Είναι που οτι κάνει η Apple το τελειοποιείται γι’αυτό και ζητάει κοντά στο χιλιάρικο για την αξιοπιστία που έχουν τα προϊόντα της .. οτι να νε

Γιώργος Καπ.

Κι επεται και συνέχεια. Οι δυο μεγάλοι κολοσσοί βιάστηκαν να προλάβουν ο ένας τον άλλον και έβγαλαν κινητά με προβλήματα (η Σαμ κατά πολύ μεγαλύτερα). Χρειάζονται μια περίτρανη μούντζα από μας τους καταναλωτές για να μάθουν το μάθημα τους και να βγάζουν ασφαλή και λειτουργικά κινητά και μάλιστα σε πιο χαμηλές τιμές.

giannis

Δεν εχετε το αυτι σας στη σωστη θεση και δεν κρατατε σωστα το κινητο. Μη στεναχωριεατε ομως αγαπημενα μου προβατάκια. Εργαζομαστε πανω σε ενα απδεητ που λυσει το bug καιβθα δημιουργήσει 2-3 ακομα. Ετσι απο απδεητ σε απδεητ θα περασει το πρωτο εξαμηνο. Απο τον μαρτη και μετα δεν θα χετε αλλα προβληματα αλλα θα εχετε κουραστει τοσο οσο να ανυπομονειτε για το…. για πιοναλλο βρε; για το 7s τοοποιο θα εχει νεα bugs εεεεfeatures ηθελα να πω με τη σεσουλα.

Darth

Κοινος και samsung και apple φετος τα κανανε σουπα

bezilys

Για κλάματα φέτος η Apple και η Samsung δηλαδή πλήρωνεις ένα σκασμόυ λεφτά και μετά σου βγαίνει και με πρόβληματα….

Kostas 17

Κώστα ποτε θα κανεις βίντεο με το iPhone 7 ;; ωστε να μας πεις την άποψη σου και αν αξιζει καποιος να το αγοράσει !!
ΥΓ κανε ενα βιντεο εν ειναι εφικτό με το jet black για να δουμε αν ειναι τόσο ευαίσθητο οσο λενε ( σε γρατζουνιές ) !

Andreas

Γιαννη γραψε τα με μεταφραση γιατι απο την βιασυνη σου να βγαλεις τα αποθημενα σου δεν βγαινει νοημα. Να ξερεις θελει τεχνη και χειρισμο για αυτου του ειδους περιπτωσεις. Οταν το 3gs βγηκε ,παρατηρηθηκε ευκολο γδαρσιμο στην οθονη ,και χαμηλη αναλυση οθονης. Ο jobs την ιδια μερα καλεσε τους υπευθυνους και αποφασιστηκαν τα επομενα βηματα. Την ιδια ωρα εφευγαν για κινα για το εργοστασιο παραγωγης το οποιο στις 0100 την νυκτα ξεκινησε την παραγωγη για το -iphone που ολοι αντεγταψαν iphone 4.
Aυτη ειναι η Αpple.

James

@Andreas για θύμησέ μου λίγο γιατί ξεχνάω, απέσυρε το 3gs και στη θέση του έβγαλε το 4 ή το 4 βγήκε την επόμενη χρονιά; Γιατί αν συνέβη το 2ο, δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις.

liris11

@andreas μόνο που και το iPhone 4 είχε πρόβλημα με το σήμα το ξέρω πολύ καλά γιατί το είχα . Και δεν αμφισβητω την Apple άλλαξε πολλά στο θέμα κινητής τηλεφωνίας άλλα αμα το πάμε έτσι και η νοκια ήταν κυρίαρχος κάποτε δες που ειναι τώρα

Don mitso mou

Απο την πηγή του άρθρου.
“Some people are experiencing…..,”
“The complaint was echoed by several other people…”
“a number of buyers…”

Μιλαμε απο ότι κατάλαβα για χιονοστιβάδα όχι αστεία. Αυτο που ειναι αστείο ειναι κάποιοι που διαβάζουν αυτο το άρθρο και αλλα σχετικά, χωρίς καν πολλές φορές να διαβάζουν το άρθρο παρά μόνο τον τίτλο (πόςο μάλλον τις πηγές), να αρχίζουν τα σχόλια. Ο άλλος λέει βιάστηκε λέει η apple να βγάλει το κινητό. Τί άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου

petros

Αυτή η συσκευή έχει καταντήσει γραφική!! Φυσικά όπως πάντα η Apple σφυρίζει αδιάφορα. Το S7 edge δείχνει μονόδρομος πια

Γιώργος Κ.

don μητσε το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει globally. Φυσικά είναι μικρός ακόμη ο αριθμός αυτών που εκφράζουν παράπονα και όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνει, πράγμα που έχει γίνει άλλωστε καθώς τα συγκεκριμένα άρθρα σε διάφορα ανά τον κόσμο sites αυξάνονται και πληθύνονται. Αμέσως σου θίξαμε την εταιρία της χρονιάς. Αν ήταν να είχαν όλοι θέμα θα είχε γίνει ανάκληση (που δε νομίζω) για να διορθωθεί το θέμα. Όταν όμως βλέπεις ένα τέτοιο θέμα το οποίο έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις και βίντεο στο youtube έχουν εκατομμύρια προβολές με τον ήχο που κάνει το μήλο 7, τότε ναι ούτε η apple (συνάμα με την Samsung) δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα τεστς που έπρεπε να γίνουν πριν κυκλοφορήσουν δυο κινητά των 900 (!) ευρώ, πιθανότατα λόγω βιασύνης ή λόγω του γεγονότος ότι και οι δυο επαναπαύθηκαν στις δάφνες τους και τους γύρισε μπούμερανκ.

Ar_x

Αναφετομαι σε οκες τις μάρκες.
Εγώ ξέρω ότι αν δίνεις τόσα χρήματα για μια συσκευή,δεν πρέπει ούτε μια να χαλάει,πόσο μάλλον κάποιες εκατοντάδες η κάποιες χιλιάδες. Δε μου λεει τίποτα σαν δικαιολογία,ότι ένα ποσοστό βγαίνει ελαττωματικο από το εργοστάσιο η ότι βιαστηκαν αλλά θα τα διορθώσουν,η το θεϊκό,αποφύγετε την πρώτη παρτίδα. Από την ώρα που ζητάνε τόσα πολλά,πρέπει να σου παρέχουν το άψογο. Βρίσκουν κ κάνουν όμως.

Agnostos13

Δεν εχει εγγυηση παιδια; Το γυρνας…παιρνεις αλλο! Παντα υπαρχει πιθανοτητα αστοχιας υλικου

ChristosT

Ενώ μπορώ να τρολλάρω δεν θα το κάνω.
Απλά να υπενθυμίσω αυτό που έλεγα.
Μην λέτε πολλά…είναι που και να μην βιάζεσαι δεν γίνονται λάθη κατασκευαστικά.
Έν πάσει περιπτώση μακάρι να είναι κάτι που να διορθώνεται και να μην κλάινε οι άνθρωποι τα χιλιάρια.

Don mitso mou

Εγώ θα ηθελα να μου πει κάποιος ενα όχι παραπάνω, έστω ενα προϊόν που κάνει τόσα δεκάδες εκατομμύρια πωληςεις όσο ενα κινητό αξίας 800€ και δεν βγάζει προβλήματα σε κάποια μοντέλα. Πως εχει κάποιος την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να βγει οποιοδήποτε προϊόν, σε αυτες τις ποσότητες χωρίς θέματα, ειδικά σε προϊόντα που υπάρχει τόσο έντονη σύζευξη hardaware με software. Εδω σαν φοιτητής δούλευα στη vauxhall και τους προφυλακτήρες που φτιάχναμε και στέλναμε Γερμανία, το 30% τους γυρνούσαν σαν ελαττωματικούς.

Andreas

Liris συμωνω απολυτα μαζι σου. Να προσθεσω οτι η nοκια αυτοκτονησε μονη της. Η σειρα lumia ηταν αρκετα επυτιχημενη Αλλα η microsoft την εσβησε.

Andreas

James την επομενη χρονια. Ομως αμεσως μετα την κυκλοφορια του 3gs και την παρουσιαση των προβληματων ξεκινησε αμεσα ο σχεδιασμος. Αν δεν κανω λαθος αφορουσε την παραγωγη του αλεξισφαιρου γιαλιου που ειχε βαλει πισω (οπως αυτα των ελικοπτερων απατσι) Ηταν απο αρθρο για την εργατικοτητα των κινεζων που το διαβασα γιατι στις 0100 την νυκτα ξυπνησαν τον κοσμο ( κατι χιλιαδες) τους εφεραν στο εργοστασιο και ξεκινησαν παραγωγη. Κατι που μονο στην κινα μπορει να γινει.

Μat

Τι ειπες δεν ακουω; παρε το μηδεν ….lol

NZ

Οι σωστοί – ψαγμένοι πελάτες κρατάνε τα κινητά τους 3-4 χρόνια! Και σέβονται τον εαυτός τους αλλά και την τσέπη τους.
Οι εταιρίες από την άλλη, αν ήταν σωστές απέναντι στους καταναλωτές δε θα έβγαζαν κινητά με τη σέσουλα και κάθε 6 μήνες. Ένα κάρο συσκευές, υποστήριξη ΜΗΔΕΝ (είτε τεχνική, είτε αναβάθμιση λογισμικού), κίνδυνος ατυχήματος (το οποίο θεωρώ σοβαρό παράπτωμα, έτσι για να πέφτουνε μαζικές μηνύσεις), θράσος κλπ.
Η αγορά έχει υπερκορεστεί. Όλοι μιλάνε για πωλήσεις εκατομμυρίων μονάδων, αλλά κανείς δε δημοσιεύει ποσοστά στοκ συσκευών, έτσι για να δικαιολογούμε εμείς οι ξερόλες τις κακές συνθήκες εργασίας των κινέζων στα εργοστάσια παραγωγής σε βάρος των εταιριών και όχι να κράζουμε μόνο τα μήλα!

Takis84

Εχοντας και τα 2 iphone 7 κ 7 plus απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας εδω και μια βδομαδα εχω να πω οτι δεν αντιμετωπισα κανενα απο αυτα τα θεματα που αναφερουν ειτε για το αλουστικο ειτε για τον ηχο του επεξεργαστη. Ολα smooth!

giannis

Περίεργο γιατί συνήθως είχε καλό σήμα και ήχο κλήσης. Ίσως λόγω τον δυνατόν κεραιών.
Πάντως εμένα προσωπικά οι δυνατές κεραίες και το υψηλότατο SAR των iphone μου δημιουργεί πονοκέφαλο.

Andreas

Xiaomi …Oppo …Huawei …Meizu ..Le Tv.. Αυτες ειναι οι δυναμεις κυριοι.Ξυπνηστε.,, για να μην πετατε τα λεφτα σας .ανοιχτε τα στραβα σας…μην περνετε οτι σας πουλανε στην Ελλαδα …αιντε μαλλιασε η γλωσσα μας ..ψαξτε λιγο

Ιωάννης jb

Όλοι αυτοί που αναφέρουν πρόβλημα στον ήχο, μήπως έχουν ρίξει κ νερό στην συσκευή;;;
Λέω τώρα μήπως άκουσαν αδιάβροχη συσκευή και την έβαλαν στο νερό;;;
Λογικό μετά να ακούγεται ο ήχος κάπως περίεργος….
Τους έχω ικανούς για κάτι τέτοιο διότι οι περισσότεροι που αγοράζουν iphone είναι άσχετοι από τεχνολογία…
Κ το παίρνουν μόνο κ μόνο για να λένε ότι έχουν το ακριβότερο, το καλύτερο, το super duper μηλαρακι..

Ιωάννης jb

Andrea.. Τι ξυπνηστε ρε μεγάλε??
Πας καλά??
Δε μου λες εκείνη η lenovo που πριν 2-3 χρόνια είχε κάνει τόσο ντόρο τώρα που βρίσκεται???
Αυτές που αναφέρεις νομίζεις θα κάνουν κάτι το τρομερό???
Ε σου λέω όχι δε θα κάνουν τίποτα!!!!
Ίσως κάποιες να βγάλουν 1-2 πιο αξιόλογες συσκευές αλλά μέχρι εκεί φτάνει..
Θα φανούν σε λίγα χρόνια ίσως κ μήνες οι φούσκες τους…

Andreas

Ιωαννη ..ασε μας ρε που θα μας κανεις και μαθημα…δωσε ενα 1000 ρικο τωρα για να εχεις 1080 οθονη ,και 2000 mha μπαταρια . αντε ανοιξτε τα ματια σας .πιαστε στα χερια σας καμια αλλη συσκευη…εγω δεν ειπα για Lenovo.εσυ ειπες..πια Lenovo δεν υπαρχουν αυτοι μονο το zuk 2 ειναι καλο

Ιωάννης jb

Να δώσω ένα χιλιάρικο??
Επικοινωνείς παιδάκι μου? Εσύ αυτό το συμπέρασμα έβγαλες από αυτά που λέω παραπάνω?
Τόσες αξιόλογες συσκευές μεγάλων εταιριών υπάρχουν που κάνουν όσο κ τα κινέζικα που είναι χωρίς υποστήριξη στον δεύτερο χρόνο κ στο τρίτο παπαλα.. Αν δεν σ έχει χαλάσει από το πήγαινε έλα στα σέρβις..

Γιατί να πάω στον κινέζο??
Αυτός στη χώρα του το έχει πάρει μονοπολιο δε βλέπεις άλλη εταιρία μόνο κινέζικες..
Εσύ ψάξου έχετε κολλήσει με τις κινεζιες κ μας το παίζεται κ ψαγμενοι ε όχι φτάνει

Κώστας

Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει κινητό 5.5 Ιντσόν κάποιας φτηνής εταιρίας με 150 ευρώ Και εδώ και ενα χρόνω που το έχω και το βασανίζω δεν μου φέρνει αντίρρηση λες και έχω δώσει 500 ευρώ για τέτοια αντοχής τηλέφωνο!!!

ChristosT

Να ήταν μόνο τα προβλήματα με τον ήχο κατά την διάρκεια κλήσης πάει κι έρχεται. Η apple έχει καταντήσει ΤΕΛΕΙΩΣ ανόητη και φασιστική. Μία εφαρμογή είχε φιλαράκι να βλέπει το battery health και το cycle counts και αυτή την δυαντότητα την αφαίρεσε απο το IOS 10!
Άν είναι δυνατόν…άν είναι δυνατόν. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να ηρεμήσει μέχρι σήμερα. Μιλάμε για ένα λειτουργικό που ήταν πού ήταν κλειστό τώρα το κατήντησε ανύπαρκτο!!! Μόνο για facebook και viber. Έλεος με αυτή την εταιρεία. Ειλικρινά. Την πλήρωσε μάλιστα την εφαρμογή μόνο για αυτόν τον λόγο.
Έχει τόση ανασφάλεια για το hardware της που θέλει να κρύψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Για τα πανηγύρια πλέον…

petros

πατεντα για να γλυτωσετε τα ασύρματα ακουστικά !!! Samsung’s Galaxy S7 Edge was the world’s best-selling Android phone during the first half of 2016 | 9to5Google https://9to5google.com/2016/08/01/samsungs-galaxy-s7-edge-was-the-worlds-best-selling-android-phone-during-the-first-half-of-2016/

Ιωάννα

Παιδιά σε περίπτωση που ακούτε κατά τη διάρκεια των κλήσεων απόμακρο ήχο πιθανόν να συμβαίνει επειδή δεν έχετε βγάλει ακόμη τη ζελατίνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.