Apple: Επιβεβαιώνεται η χρήση οθόνης OLED στο επόμενο iPhone;

Τον επόμενο χρόνο η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τους διαδόχους των iPhone 7 / 7 Plus, κλείνοντας ταυτόχρονα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Οι φήμες θέλουν τα επόμενα μοντέλα να συναρπάζουν το τεχνολογικό κοινό, ως εκδόσεις της δέκατης επετείου. Ένα εκ των νέων χαρακτηριστικών φαίνεται πως θα είναι η OLED οθόνη, τουλάχιστον σε μια από τις συσκευές που θα ανακοινωθούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα άρθρο του Nikkei Asian Review τον περασμένο μήνα, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μια συλλεκτική επετειακή έκδοση του iPhone, με οθόνη OLED μεγέθους 5.5 ιντσών. Θα κάνουν την εμφάνιση τους άλλες δυο εκδόσεις 4.7 και 5 ιντσών, οι οποίες όμως θα χρησιμοποιούν την υπάρχουσα τεχνολογία οθόνης (LTPS). Αν οι παραπάνω πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την κοστολόγηση των νέων προϊόντων από το Cupertino.

Η Apple έχει εμμέσως επιβεβαιώσει την χρήση OLED οθόνης σε έκδοση iPhone του 2017. Η J. P. Morgan ανέλυσε μια συμπληρωμένη φόρμα SEC 10-K του τεχνολογικού κολοσσού, η οποία αποκάλυπτε την παραγγελία OLED οθονών, κατά πάσα πιθανότητα από την Samsung, αξίας 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημάνει πως η Apple θα λάβει panels που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την κατασκευή iPhones για περίπου έναν χρόνο.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί ήδη OLED οθόνη στα Apple Watches και στο Touch Bar των νέων MacBook Pro. Άλλοι πιθανοί προμηθευτές εκτός της Samsung από τους οποίους θα μπορούσε να αποκτήσει τα panels είναι η Sharp (που ανήκει στην Foxconn) και η Japan Display. Η αλήθεια είναι πως απέχουμε σχεδόν έναν χρόνο μέχρι την κυκλοφορία των νέων iPhones για να μάθουμε την αλήθεια. Όσο περνάει ο καιρός όμως, σταδιακά οι φήμες και οι διαρροές θα εντείνονται.

oled display iphone, Apple: Επιβεβαιώνεται η χρήση οθόνης OLED στο επόμενο iPhone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βένος

Μακάρι να γίνει αλλα ουτε θέλω να σκέφτομαι που αλλού θα πάει η τιμή

Agnostos13

Το iPhone 8 Plus/Pro θα φτασει να ανταγωνιζεται σε κοστος τα νεα Macbook Pro!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Ε και? Πάλι θα αξίζει για την καινοτομία που θα φέρει!! Εννοείται αναβάθμιση day one και άμεσο ανέβασμα φωτογραφιών με το τεχνολογικό διαμάντι ανά χείρας σε όλα τα social!!
Αχ Apple μας παίρνεις τα λεφτά ,μας παίρνεις το μυαλό , και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να ακολουθώ!!! Οι πιστοί μας παρακαλώ να διαδώσουν και να επαναλαμβάνουν 3 φορές την ημέρα
Apple rules ,haters gona hate!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.