Samsung Galaxy S8: Με S Pen ως εξωτερικό αξεσουάρ;

Το S Pen είναι ένα αξεσουάρ που μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο στη σειρά Note. Ωστόσο το Samsung Galaxy Note 7 αποσύρθηκε και η κατηγορία του phablet με υποστήριξη stylus, έμεινε χωρίς ανανέωση.

Θεωρητικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου τον Αύγουστο για να δούμε νέο Note, αλλά για τους λάτρεις της γραφίδας, η Samsung είναι πιθανό να την φέρει στη σειρά Galaxy S.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα λένε ότι το S Pen θα έρθει ως εξωτερικό αξεσουάρ στο Samsung Galaxy S8, που θα ανακοινωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2017. Αν ισχύουν οι πληροφορίες, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το πενάκι έρχεται στα Galaxy S και η πρώτη φορά που δεν θα είναι αποκλειστικά στα Note.

Με την προσθήκη S pen στο Samsung Galaxy S8, η εταιρεία μπορεί να προσελκύσει τους απογοητευμένους fans της σειράς Note.

Να θυμίσουμε ότι οι φήμες λένε ότι το Samsung Galaxy S8 θα έρθει με οθόνη από 5.1 ίντσες έως και 6.2 ιντσών, οπότε η προσθήκη υποστήριξης S Pen, δεν ακούγεται απίθανη. Οι πληροφορίες που έρχονται από το Κινέζικο Weibo λένε ότι δεν θα γίνει ενσωμάτωση του stylus όπως στα Note, καθώς αυτό θα ερχόταν σε σύγκρουση με το design της σειράς.

Δεδομένου ότι η Samsung με τον τρόπο της έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8, είναι λογικό να μην θέλει η σειρά S να μπει εντελώς στα “χωράφια” τα Note.

Βεβαίως όλα τα παραπάνω αποτελούν απλώς φήμες και θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη για να δούμε τι ισχύει.

samsung galaxy s8 s pen, Samsung Galaxy S8: Με S Pen ως εξωτερικό αξεσουάρ;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Καλη ιδεα είναι και μακαρι να το κανουν και αλλοι κατασκευαστές και να δινουν πενακι σαν εξωτερικο αξεσουάρ και οποιος το χρειάζεται να το αγοράζει. Τωρα οσοι φοβούνται μη τους χαθει τοτε το ιδιο θα πρεπει να φοβούνται και με τα Bluetooth ακουστικά, usb sticks, καρτες μνήμης κτλ. Δε βλέπω λογο να υπαρχει το πενάκι αποκλειστικά σαν συνδεόμενο αξεσουάρ.

bezilys

@One σωτος!καλό είναι να το ξεκινήσουν και οι άλλες εταιρίες αυτό..αν δεν κάνω λάθος παλιά είχε βγάλει ένα στυλό και η Sony αλλά δεν το συνέχισε…

Αγγελος

Τρελενομαι!

One

@bezilys κριμα αν δε το συνέχισε. Εδώ σε e-book reader της Sony το DPT-S1 ειχε στυλο, και μου κανει εντυπωση που στο android δε το βγαζει.

ΜάνοςΚ

Το spen στα note συνοδεύεται από λογισμικό και η θέση του είναι μέσα στη συσκευή. Τώρα θα το κρεμάμε με κορδονάκι στο κινητό; Να δούμε τι άλλη βλακεία θ’ ακουστεί πια.

bezilys

@One συγκεκριμένα είχε βγει για το z ultra για ξεχωριστό αξεσουάρ πάντως κρίμα που δεν το συνέχισε όπως λες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A54 & A34 ενημερώνονται με One UI 6.1

Ήρθε η ώρα για τα smartphone μεσαίας κατηγορίας της Samsung που έκαναν τις καλύτερες πωλήσεις πέρυσι να πάρουν την ενημέρωση One UI 6.1.

Smartphones Apple iPhone Samsung

Φημολογούμενη συμφωνία Samsung – Apple φέρνει το αναδιπλούμενο iPhone ένα βήμα πιο κοντά

Οι φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone ακούγονται εδώ και πολύ πολύ καιρό, ωστόσο φαινόταν πως η Apple δεν ήταν ικανοποιημένη.

Software Galaxy Samsung Samsung Galaxy S24

One UI 7.0: Η Samsung το δοκιμάζει στη σειρά Galaxy S24

H Samsung αυτή την περίοδο διανέμει το One UI 6.1 σε ορισμένες από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της και παράλληλα εργάζεται πάνω στο One UI 7.0.