Foxconn: Νέα εγκατάσταση αποκλειστικά για πρωτότυπες συσκευές της Apple

Στο παρελθόν η Apple είχε την φήμη μιας μυστικοπαθούς τεχνολογικής εταιρείας, όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Αν και προσπαθούν να κρατήσουν μυστικές τις πληροφορίες για τα νέα προϊόντα τους, αρκετές είναι οι φορές που διέρρευσαν specs, λεπτομέρειες ακόμη και μερικές φωτογραφίες πριν την επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει ξανά.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Nikkei, η κατασκευάστρια εταιρεία Foxconn θα ανοίξει μια νέα εγκατάσταση για την Apple στην Κίνα. Σε αυτή την εγκατάσταση θα κατασκευάζονται αποκλειστικά πρωτότυπα της Apple, και φαίνεται ότι θα βρίσκεται κοντά στο νέο τμήμα R&D της Apple στην Shenzhen.

Η εγγύτητα των δύο εγκαταστάσεων σημαίνει ότι λιγότερα “χέρια” θα παρεμβάλλονται κατά την διάρκεια της ανάπτυξης νέων προϊόντων, το οποίο θεωρητικά θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερα leaks στο μέλλον. Εμείς μπορούμε να περιμένουμε να δούμε εάν συμβεί αυτό.

Όταν η Apple ερωτήθηκε από το Nikkei για επιβεβαίωση τους κατεύθυνε στην Foxconn, η οποία χωρίς να μας εκπλήσσει αρνήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Apple Foxconn new facility prototypes china, Foxconn: Νέα εγκατάσταση αποκλειστικά για πρωτότυπες συσκευές της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Oι θήκες σιλικόνης της Apple δεν θα έχουν άνοιγμα για το Capture Button

Η Apple παρουσιάζει φέτος ένα νέο “Capture Βutton” για την κάμερα σε τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα iPhone 16.