Έρχεται νέα Apple TV με δυνατότητα 4Κ μέσα στο 2017;

Αυτή την στιγμή το μοναδικό προϊόν της Apple σχετικό με την τηλεόραση είναι το Apple TV, και σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να ανανεωθεί μέσα στο 2017. Η νέα Apple TV θα έρθει με δυνατότητα 4Κ, συμβαδίζοντας έτσι με τις τάσεις των τηλεοράσεων τα τελευταία χρόνια.

Το 5ης γενιάς Apple TV θα κυκλοφορήσει λογικά μέσα στο 2017, σύμφωνα με το Bloomberg. Εκτός από την δυνατότητα 4Κ, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για “πιο ζωντανά χρώματα”, το οποίο βασικά σημαίνει ότι θα έχει υποστήριξη HDR. Το HDR είναι και αυτό ένα χαρακτηριστικό που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές στις consumer 4K τηλεοράσεις.

Η αναφορά κάνει λόγο ότι, αρχικά η Apple σχεδίαζε ένα Apple TV το οποίο θα είχε δυνατότητα live TV streaming και ότι θα είχε και ένα game controller, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παίξουν μερικά βασικά παιχνίδια. Ωστόσο, τα σχέδια της Apple πάγωσαν λόγω του μεγάλου περιθώριου κέρδους που συνήθως επιθυμεί η Apple από τα προϊόντα της.

Η Apple ανακοίνωσε ότι φέτος το Worldwide Developers Conference 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, οπότε ίσως τότε δούμε την αποκάλυψη του νέου Apple TV.

Apple TV 4k, Έρχεται νέα Apple TV με δυνατότητα 4Κ μέσα στο 2017;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Πολύ άργησε !!!

bezilys

μην ξεχάσουμε,καινοτομία και αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.