iPhone 8 και 7s: Πληροφορίες για οθόνη True Tone όπως το iPad Pro 9.7″

iphone 8 7s true tone display, iPhone 8 και 7s: Πληροφορίες για οθόνη True Tone όπως το iPad Pro 9.7″

Το 2016 ένα από τα χαρακτηριστικά που είδαμε στο iPad Pro 9.7 ιντσών ήταν η οθόνη True Tone. Πλέον οι προβλέψεις που έρχονται από την Barclays λένε ότι μπορεί να δούμε το ίδιο και στα iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Αυτό θα ισχύει δηλαδή για όλη τη σειρά του 2017.

Για όσους δεν είναι οικείοι με την τεχνολογία αυτή, να πούμε ότι οι οθόνες True Tone, θα μπορούσαν κατά κάποιο τρόπο να θεωρηθούν μια πιο βελτιωμένη έκδοση του Night Shift, που ουσιαστικά κάνει την οθόνη πιο βολική για τα μάτια, μειώνοντας το μπλε φως που εκπέμπεται.

Με το True Tone έχουμε την χρήση αισθητήρων, οι οποίοι είναι ικανοί να εντοπίσουν την θερμοκρασία του φωτός και να προσαρμόσουν το χρώμα της οθόνης και την ένταση έτσι ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον.

Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά η οθόνη θα πρέπει να δίνει πάντα στον χρήστη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανεξάρτητα με το που βρίσκεται. Η τεχνολογία αυτή έχει μπει στο 9.7 ιντσών iPad Pro, όμως το 12.9-inch iPad Pro δεν την έχει Με τα νεα iPhone, η Apple μπορεί να κανει την έκπληξη.

Η αναφορά της Barclays επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα βρίσκεται σε όλα τα μοντέλα και δεν θα περιορίζεται μόνο σε ένα, όπως για παράδειγμα η ειδική επετειακή έκδοση του iPhone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.