iPhone X Bentley Edition: Με χρυσό 18 καρατίων και χωρίς… Apple logo

iPhone X Bentley Edition χρυσό 18 καρατίων χωρίς Apple logo, iPhone X Bentley Edition: Με χρυσό 18 καρατίων και χωρίς… Apple logo

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές φορές συλλεκτικές εκδόσεις smartphones. Εκείνες υλοποιούνται είτε απευθείας από τους κατασκευαστές, είτε σε συνεργασία με εταιρείες / οίκους που εξειδικεύονται σε αυτό. Τα iPhones της Apple αποτελούν εδώ και χρόνια προϊόν… έμπνευσης συλλεκτικών εκδόσεων.

Μια νέα έκδοση αφορά το επετειακό iPhone X και προφανώς πρόκειται για ένα περιορισμένο απόθεμα που θα διατεθεί (ή έχει ήδη διατεθεί) σε λίγους, ενώ η συνεργασία φαίνεται να γίνεται με τον δημοφιλή κατασκευαστή πολυτελών οχημάτων Bentley. Η εικόνα του συλλεκτικού iPhone προέρχεται από το Instagram. Σε αυτή παρατηρούμε το πανέμορφο smartphone στο οποίο έχει ενσωματωθεί χρυσός 18 καρατίων τόσο πίσω από το γυαλί της πλάτης, όσο στα πλάγια και γύρω από την διπλή κάμερα. Η συσκευή είναι αριθμημένη (19 από 100), κάτι που υποδεικνύει και το σύνολο των κομματιών που κατασκευάστηκαν από την Golden Ace, εταιρεία η οποία εδρεύει στην Γενεύη. Αξιοσημείωτη και αξιοπρόσεκτη είναι η έλλειψη του λογότυπου της Apple, αφού στην θέση του βρίσκεται πλέον εκείνο της Bentley…!

Είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη πουληθεί τα 100 συλλεκτικά iPhone X κομμάτια της Bentley Edition. Ίσως μάλιστα να προοριζόντουσαν για μια μικρή μερίδα αγοραστών των ομώνυμων αυτοκινήτων. Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη έκδοση που παρά το γεγονός πως δεν θα φτάσει ποτέ σε ράφια καταστημάτων ή σε κάποιο διαδικτυακό e-shop, αποδεικνύει πόσο πιο ωραία μπορούν να γίνουν τα smartphones αν οι σχεδιαστές βάζουν την φαντασία τους να δουλέψει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

δεν έχω μείνει ευχαριστημένος με τη Bentley, δε ξαναγοράζω!!! χαχαχαχα!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.