OnePlus 6 ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το OnePlus 6 με οθόνη 6.28″ τεχνολογίας Optic AMOLED ανάλυσης 1080×2280 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 845 και dual camera 20MP+16MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Το OnePlus 6 ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 3300 mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge, Bluetooth 5.0, NFC και Active Noise Cancelation και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 8.1 Oreo με Oxygen OS 5.1.5.

Δείτε το unboxing video με του OnePlus 6

Η dual camera του OnePlus 6 εχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο 4K έως 60fps αλλά και slow motion 1080p/ 240fps και 720p/ 480 fps.
Δείτε το βίντεο.

OnePlus 6 ελληνικό hands-on video review Techblog Βλαχάκης, OnePlus 6 ελληνικό hands-on video review

OnePlus 6 ελληνικό hands-on video review Techblog Βλαχάκης, OnePlus 6 ελληνικό hands-on video review

OnePlus 6 ελληνικό hands-on video review Techblog Βλαχάκης, OnePlus 6 ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

ακομα περιμενουμε το hands on του xz2c..!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

design by oneplus!!???? 😂 😂 😂
δεν την ηξερα αυτή τη λεπτομέρεια!!!!!

τελικα οι κινεζοι μοιάζουν με τους Έλληνες στις παπατζες! το καλούπι του OPPO περνούν έτοιμο καθε χρονιά! έτοιμο design

Sar

Τις τιμές sar γιατί δεν τις αναφέρετε?
Τι ψησταριά είναι αυτή? Μας δουλεύουν.

ΚώσταςD.

Πολύ ωραίο κινητό αλλά όντως το sar του είναι υψηλό 1.33W/kg από ότι είδα εδω: https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/c01c49b8 το ο μόνο μείον του καθ’ εμέ.

ΚώσταςD.

1.33W/kg head και 1.38W/kg body από ότι είδα στα γρήγορα και ευτυχώς που το ανέφερε ο sar δεν το είχα κοιτάξει. Το μείον του oneplus6 για μένα. Έβαλα και λινό αλλά δεν μου έβγαλε το πρώτο σχόλιο.

ΚώσταςD.

λινκ*

vasilis

μια πολυ καλη και τιμια συσκευη,κι ειδικα στα 256 με 8 ραμ ,τελεια…αν και κατοχος και υπερευχαριστημενος με το s9+…Kωστα περιμενα μετα το unboxing που χες κανει στο s9+ ,να εκανες και το hands on ,οπως ειχες πει,αλλα δεν το εκανες,περιμενα να το δω να πω αληθεια,προφανως κατι θα ετυχε…δεν πειραζει…αναμενουμε συνεχεια και σ αλλες συσκευες!

Saša

Ευχαριστουμε για το review, το παρακολουθησα χωρις να ειμαι υποψηφιος αγοραστης. Ωστοσο τα notch στη πυρα!

PS: Ο πικροχολος Παπατρομπας – Tiamat πρεπει να τρωγε πολυ ξυλο μικρος.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

sasa παντως εσενα σε χω τωρα που μεγαλωσα…

ΒΑΣΙΛΗΣ

Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος με το sar ας πάρει ένα bluetooth ,ούτως ή άλλως στο αυτοκίνητο τoυλάχιστον απαγορεύεται η χρήση κινητού άνευ bluetooth.

forneverarrow

Κώστα νομίζω ότι είναι το μοναδικό review σου που με απογοήτευσε (τα παρακολουθώ απο το 2012 ανελλιπώς). Απλά θα αναφερθώ σε κάποια σημεία που με προβλημάτισαν περισσότερο: 1) είναι λογικό και ανθρώπινο να ενθουσιαστείς με ένα smartphone (όλοι μας το έχουμε αισθανθεί πιστεύω κατα καιρούς) τόσο πολύ. Αλλά απο ένα hands on review περιμένει κανείς να μάθει την ουσία της συσκευής, τα υπέρ και τα κατα, όχι μόνο (την σεβαστή πάντα) άποψη του reviewer για την αξία της σε σχέση με το κόστος. Ναι, συμφωνώ ότι για τα λεφτά του δεν βρίσκεις κάτι πιο πλήρες και ισχυρό. Ωστόσο, μου έδωσες την εντύπωση (μπορεί να κατάλαβα λάθος) ότι πρόκειται για το smartphone του “αιώνα”! 2) κάποιες παράμετροι δεν έχουν ληφθεί υπόψη, όπως για παράδειγμα η διαθεσιμότητα και η ευκολία πρόσβασης ή/και επισκευής. Είπες σχετικά ότι δεν υπάρχει service παρά μόνο η επιλογή να το στείλεις πίσω για εξυπηρέτηση. Επίσης, είπες πολύ σωστά ότι δεν έχει έξοδα για marketing και επιπλέον κόστος διανομής κλπ. Αυτοί οι λόγοι δεν το καθιστούν καλύτερο όμως απο τις άλλες εταιρίες που επενδύουν σε διαφήμιση, εξυπηρέτηση και διάθεση σε καταστήματα. Για εμένα (και πολλούς ακόμα φαντάζομαι) δεν είναι ιδανικό να παραγγείλω μια συσκευή με 500€ χωρίς να… Συνέχεια »

vasilis

συμφωνω με τον φιλο forneverarrow,οσο αφορα την αγορα κτησης του κινητου.Οταν ειναι να σκασεις μετρητα,γιατι και με την καρτα,μετρητα ειναι,αν οχι τοτε τοκουμενα κι αυτη ηταν η επιλογη που πηρα το s9+ me 20% τοτε εκπτωση και 48 ατοκες,τουτεστιν 16 ευρω τον μηνα δεν σου φαινονται.Απ την αλλη ομως πιστευω για καποιον που εχει την δυνατοτητα να δωσει μετρητα,τ αξιζει τα χρηματα του,το service ειναι ενα θεμα σιγουρα,αλλα εχω ακουσει πως εξυπηρετουν απο μακρια πολυ γρηγορα,το στελνεις και στο στελνουν ταχυτητατα,βεβαια αλλο να χεις την αντιπροσωπεια εδω στην χωρα σου,αλλα οκ,τα παντα ειναι σχετικα.

KostasB

Καλημέρα! Κώστα μιας και έχεις στην διάθεσή σου τόσα smartphones θα ήθελα να δω κάποια στιγμή και ένα συγκριτικό ναυαρχίδων σε οθόνη, κάμερα, ήχο κλπ.
Επίσης, το έχω αναφέρει ξανά, μην βάζεις τις οθόνες σε τόσο υψηλή φωτεινότητα όταν κάνεις τα reviews γιατί όπου έχει άσπρο φόντο και γράμματα καίει τα πάντα και δεν φαίνεται τίποτα στο βίντεο.
Όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής που αναφέρθηκαν παραπάνω ναι θα συμφωνήσω και γω ότι θα έπρεπε να είχε περισσότερες επιλογές, αλλά το να βάλεις ένα κινητό σε δόσεις για 4 χρόνια δεν το κάνει καλύτερη επιλογή. Μέχρι 2 χρόνια που είναι και η εγγύησή τους ναι είναι καλά και είναι ευκολία.
Το θέμα της εγγύησης και πάλι είναι σχετικό. Αν είσαι Αθήνα – Θεσσαλονίκη έχεις επιλογές. Επαρχία για να το στείλεις για επισκευή θα κάνει όσο και το σέρβις της OnePlus και σε κάποιες εταιρείες και ακόμη περισσότερο και κατά πάσα πιθανότητα θα φύγεις με υγρασία..

invoice

Καλημέρα!
Μία ερώτηση παρακαλώ,κατόπιν παραγγελίας από το επίσημο site της εταιρίας,υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου?Και αν ναι,εκπίπτει ο Φ.Π.Α για το Ελληνικό κράτος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αλέξανδρος

Παρόμοιο SAR έχουν πολλές συσκευές (όπως και το iphone8)

Επίσης εγγύηση έχουν απίστευτη στην Oneplus.
Έρχεται courier και το παραλαμβάνει στο σπίτι σου, έχεις συνεχώς ενημερώσεις για την πρόοδο της επισκευής και που είναι το κινητό σου.
Φίλος που το έστειλε, του είπαν αρχικά εκτιμώμενο κόστος και όταν το παρέλαβαν και το έλεγξαν διεξοδικά του έβγαλαν λιγότερο κόστος.

Μαρίνα

Φοβερή συσκευή φαίνεται, αλλά επειδή δε μπορούμε να το δούμε σε φυσικό κατάστημα μπορείς να ποστάρεις κάποιο δείγμα φωτογραφίας που έχεις τραβήξει από αυτό το κινητό?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.