Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi Mix 2 με οθόνη 5.99 ιτνσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ (1080×2160 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB, dual camera 12MP + 12MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και οπτικό ζουμ 2x και MIUI 9.5 βασισμένο στο Android Oreo 8.0.

Το Mi Mix 2S έχει κατασκευή από αλουμίνιο, γυαλί και κεραμική πλάτη, ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία με χωρητικότητα 3400 mAh και δυνατότητα ασύραμτη φόρτισης αλλά και γρήγορης φόρτισης και είναι δίκαρτο 4G.

Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην ελληνική αγορά από την InfoQuest επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 64GB (τιμή 499 ευρώ) και ενσωματωμένη μνήμη 128GB (τιμή 599 ευρώ). Και οι δύο εκδόσεις έρχονται με μνήμη RAM 6GB. Δείτε το βίντεο.

Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review, Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review

Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review, Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review

Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review, Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review

Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review, Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review

Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review, Xiaomi Mi Mix 2S ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Κώστα πολύ καλό βίντεο!!!
Αντικειμενικά πιστεύεις πως έχει καλύτερη κάμερα από Huawei p10;

Είμαι έτοιμος να το πάρω για αντικατάσταση του p10 και είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας!

JohnWave

Όμορφη συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά με 1 υποκειμενικο/αντικειμενικό + 1 καθαρά αντικειμενικό μειονέκτημα :

Το υποκειμενικο/αντικειμενικό μειονέκτημα είναι η οθόνη του για τους amoled lovers. Ναι συνηθίζεται αλλά μόλις τη βάλεις δίπλα σε oled σε πιάνει μια στεναχώρια.

Το καθαρά αντικειμενικό του μειονέκτημα για μένα είναι η κάμερά του στις λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Μόλις είδα ένα συγκριτικό του από αξιόπιστο blog στο youtube με αντιπάλους το iphone X και το S9. Στις λήψεις σε καλό φωτισμό κόντραρε στα ίσια τις δυο άλλες συσκευές και μάλιστα σε μια εμφάνισε καλύτερο dynamic range σε σχέση με το S9 που έκαψε τον ουρανό. Σε χαμηλό φωτισμό όμως ( λήψεις έξω το βράδυ) δεν τα κατάφερε δυστυχώς.Mε selfies, bokeh και video δεν ασχολήθηκα γιατί δεν με απασχολούν προσωπικά.

Σε κάποιον που θέλει oled και καλύτερη κάμερα σε χαμηλό φωτισμό θα του έλεγα να σκεφτεί το S8 στα 480€ ή το ΟnePlus 6 στα 519€.

JohnWave

@Flagship killer, έχει καλύτερη κάμερα από το P10 αλλά όχι καλύτερη σε χαμηλό φωτισμό σε σχέση με τα S8/OP6 που κινούνται στα ίδια επίπεδα τιμής.

Flagship killer

@Johnwave ευχαριστώ πολύ φίλε! Το OP6 είναι στις επιλογές μου… Η χρήση της κάμερας που κάνω είναι macro σε στουντιακο φωτισμό άρα δυστυχώς οι πληροφορίες που μπορώ να μαζέψω για macro είναι λίγες μιας και όλοι ασχολούνται με mp, χαμηλό φωτισμό και τα γνωστά…

Flagship killer

Να τονίσω πως δεν είμαι ειδικός στο θέμα κάμερα ξέρω μονο τα βασικά, έχω eShop και η χρήση του κινητού είναι πολύ πιο εύκολη από την DSLR γιατί τραβάω/επεξεργάζομαι/στέλνω

lneam

σχετικα με τις οθονες.

Ολες οι επαγγελματικες οθονες, ΔΕΝ εχουν panel OLED (amoled). Ειναι LCD (IPS) με πιστοποιηση για τα χρωματα που εχει το panel. Σε γραφιστες, μονταζ, autocad, ιατρικα εργαστηρια, κτλ ΚΑΝΕΝΑΣ κατασκευαστης οθονων (π.χ. EISO) δεν διαθετει OLED πανελ. Σε λιγους μηνες θα εχουν καμμενα Pixel.
Υπαρχουν επαγγελματιες οδηγοι. Εαν πλοηγηθουν (GNSS navigation) με το smartphone που εχει οθονη oled, 1-2 φορες τον χρονο θα αλλαζουν οθονες. Δεν ειναι τυχαιο, πως ολοι οι κατασκευαστες συσκευων πλοηγησεις (PND) εχουν LCD οθονες.

Nαι εχω Amoled συσκευη, ομως το σωστο να λεγεται

lneam

sorry…
το σωστο ειναι eizo

JohnWave

@lneam, έχεις δίκιο για τις επαγγελματικές οθόνες. Όμως οι οθόνες των κινητών δεν είναι οθόνες εργασίας γραφιστών, μοντάζ, κτλ. Παίζουν περισσότερο το ρόλο TV και στις ΤV ως γνωστό οι oled είναι οι κορυφαίες. Άλλο να εργάζεσαι πάνω σε μια οθόνη, άλλο να βλέπεις μια οθόνη για λόγους ψυχαγωγίας. Στη θέαση/ψυχαγωγία, το πραγματικό μαύρο και τα έντονα χρώματα είναι χάρμα οφθαλών όπως και να το κάνουμε. Πάντως το burn in είναι όντως ένα θέμα. Μακάρι το μαύρο των LCD να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

leftos

Έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα?

lneam

και σ’εμενα αρεσουν οι oled οθονες.
Ελπιζω συντομα (<10 χρονια χα χα χα) να δουμε τις οθονες LED (microLED) να υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ

keysmith

ακουστικά δεν έχει ε; Θέλουν να βάλουμε αντάπτορες και κοκοψίνια για να τα συνδέσουμε ε;

απορρίπτεται.. Του λείπει μία “τρύπα”..

giorgosgek

Κωστα θελω να σε ενημερωσω να ξερεις οτι κεραμικο ειναι και το γυαλι οπως κεραμικο ειναι και ενα τουβλο αλλα και ενα πιατο οπως και πολλα πραγματα που χρησιμοποιουμε καθημερινα και δεν το ξερουμε. Αυτο το κεραμικο φαιρνει σε γυαλι για αυτο ειναι τοσο ωραιο

Vaggelis

Σε ένα παλιότερο βίντεο για το συγκεκριμένο κινητό είχα ακούσει τον Κώστα να σχολιάζει πολύ αρνητικά τον ήχο του κινητού στο βίντεο. Αλλάξε αυτό μετά από κάποια αναβάθμιση? ξέρει κάποιος κάτι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.