Τα iPhone 8 εμφανίζουν πρόβλημα στην πλακέτα και η Apple τα επισκευάζει δωρεάν

iphone 8 δωρεάν αντικατάσταση πλακέτα apple, Τα iPhone 8 εμφανίζουν πρόβλημα στην πλακέτα και η Apple τα επισκευάζει δωρεάν

Η Apple έκανε διαθέσιμο το πρόγραμμα επισκευής όσων iPhone 8 εμφανίζουν πρόβλημα στην πλακέτα, για όσες συσκευές έχουν πουληθεί από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και το Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με την Apple, το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε μια μικρή ποσότητα iPhone 8 που έχουν ελαττωματικές πλακέτες από την κατασκευή τους και πουλήθηκαν σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ιαπωνία, Μακάου, Νέα Ζηλανδία και Η.Π.Α, ενώ το “θετικό” σε αυτό το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν εμφανίζεται στα iPhone 8 Plus και iPhone X, κάτι που θα προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Το νέο πρόγραμμα επισκευής έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Apple όπου οι χρήστες επιλέγουν την περιοχή τους και πληκτρολογούν το serial number το οποίο βρίσκεται στο μενού των ρυθμίσεων στην επιλογή “About, για να διαπιστώσουν εαν η συσκευή τους έχει την ελαττωματική πλακέτα, καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εντοπιστεί πρόβλημα.

Τα iPhone 8 με το πρόβλημα στην πλακέτα κάνουν επανεκκίνηση μόνα τους σε τυχαίες στιγμές, κολλάνε εντελώς και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ενώ άλλα δεν ενεργοποιούνται και μένουν σβηστά, ενώ για να επισκευαστούν, η Apple τονίζει πως θα πρέπει να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να εμποδίζει την επισκευή. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να επισκευαστεί αυτό και μετά να προχωρήσει η διαδικασία για την αλλαγή της πλακέτας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrisdim14

Λογικό να το επισκευάσει δωρεάν αφού είναι όλα εντός εγγύησης

NtinosMD

φιλε Δημητρη προφανως αναφερεται και στην περιοδο εκτος επισημης περιορισμενης εγγυησης που φερνει η εταιρεια στα προιοντα της….

Darth

@NtinosMD με μοναδική διαφορά κανένα από τα iPhone 8 δεν είναι εκτός εγγύησης αυτή την στιγμή

ahil2

@Darth Κατι που δεν αναφερεται εδω.

The new iPhone 8 Logic Board Repair Program covers affected iPhone 8 devices for three years after the first retail sale of the unit.

ΝΙΚΟΣ

Από τον ίδιο Κινέζο που ψωνίζει η LG πλακέτες πήρε για τα 8αρια ο Κούκ 😁😃😄. Καλό κουράγιο με τα premium smartphone σας

Ανδρέας

Αααα εντάξει ευχαριστούμε… Και σκεφτόμουν να πάρω iphone. Χαχα χα χα. Και μια μπαλατεζα δώρο να φορτίζω ολη μέρα

giannis

Είναι πρόγραμμα το οποίο σημαίνει ότι ακόμη κι αν εμφανίσει το πρόβλημα εκτός εγγύησης πάλι θα επιδιορθωθεί δωρεάν.

Agnostos13

@ΝΙΚΟΣ
Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά μάλλον από τον ίδιο Κινέζο αγοράζουν όλοι πλακέτες!

GS

Tα κλανει αυτά η Hahapple? Περλιεγο μου φαίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.