iPhone XS Max ελληνικό unboxing βίντεο

Μόλις έφτασε στα χέρια μας το νέο iPhone XS Max (64GB) και ξεκινάμε την παρουσίασή του με ένα χορταστικό unboxing video. Αυτή τη φορά το Μαγικό Κοπίδι είναι απλός θεατής στην αποσυσκευασία μιας και η ζελατίνα που αγκαλιάζει το κουτί του XS Max ξεκολάει εύκολα και δεν χρειάζομαι την βοήθειά του.

Το iPhone XS Max έρχεται με οθόνη αφής 6.5″ τεχνολογίας Super Retina OLED ανάλυσης 1242×2688 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή Apple Bionic 12, μνήμη RAM 4GB, dual camera 12MP+12MP, selfie camera 7 Megapixel, προστασία IP68 και μπαταρία με χωρητικότητα 3174 mAh.

Τα νέα iPhone Xs υποστηρίζουν την τεχνολογία 4G+ και δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη, μέσω του δικτύου 4G/4G+ COSMOTE, να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 500Mbps. Με αυτόν τον τρόπο, ένας #kalyteroskosmos γίνεται πραγματικότητα. Η εμπειρία του internet απελευθερώνεται, όλοι μπορούν να είναι online, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο μέσα από το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, που καλύπτει ήδη το 92% του πληθυσμού της χώρας.

Το iPhone XS Max μας το παραχώρησε η COSMOTE για τις ανάγκες τις δοκιμής. Δείτε το εδω.
iPhone XS Max 64GB (1339 ευρώ), iPhone XS Max 256GB (1539 ευρώ), iPhone XS Max 512GB (1789 ευρώ).

iPhone XS Max ελληνικό unboxing βίντεο, iPhone XS Max ελληνικό unboxing βίντεο

iPhone XS Max ελληνικό unboxing βίντεο, iPhone XS Max ελληνικό unboxing βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Έλεος δλδ ούτε φορτιστή για γρήγορη φόρτιση; 😂😂😂😂😂 Κώστα να είσαι αντικειμενικός και εδώ όπως στο mi8 που το ψιλοεθαψες… Ζητούσε πολλά φράγκα για αυτά που πρόσφερε… Εδώ η apple;;; 😋😋😋😋😋

Truther

H μεγαλύτερη αλήθεια στα πρώτα λεπτά από τον Κώστα…. “δωθηκαν σε CELEBRITIES σε ειδικό event” …. αυτό είναι το μαρκετινγκ της Apple και πουλάει σαν τρελή…. Μην σπαταλάτε άδικα χρόνο αν είναι καλύτερα ή όχι τα τηλέφωνά της….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κινητα των 1300 ευρώ και τα ξεκινα με το middle range 64 giga storage .
βρίσκει και τα κάνει βέβαια..καλα τους κανει ….

GS

Κώστα αν σου τύχει το πρόβλημα της φόρτισης να το αναφέρεις να γελάσουμε.Να δούμε τι ψέματα αγοράζουν οι wannabe νεόπλουτοι.

NikosAr

Πολύ καλή η παρουσίαση Κώστα .
-Ερώτηση: κάποια στιγμή θα το επιστρέψεις στην cosmote ?
– Παρατηρώ ότι με *αλλο αέρα παρουσιάζεις το συγκεκριμένο κινητό (χαχαχαχα)
– Φίλε έχεις από τις καλύτερες δουλειές, ξέρω μετά κόπων και βασάνων.
Αρρώστησα !!! Αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη !

johny

Έλα ρε Κώστα και ανησυχησαμε..κάνε τα κουμάντα σου,βγάλε τα συμπεράσματα σου και εδώ θα είμαστε για να σε απολαύσουμε για ακόμα μια φορά και όχι μόνο σου βέβαια,αλλά με το τούμπανο.

Θοδωρής

Το είδα και το δουλεψα το κινητό σε μια vodafone.
Βολικότατο στο χέρι παρά τον – θεωρητικά – μεγάλο μέγεθος του.
Εμπειρία χρήσης: μία από τα γνωστά των iPhone, τίποτα παραπάνω.
Για να μην λέω πολλά.
Όποιος είπε το περιβόητο: “Μπράβο στην Apple που πουλάει κάθε χρόνο το ίδιο προϊόν σε όλο και μεγαλύτερη τιμή”, πέτυχε διάνα.
Περίμενα πολύ περισσότερα, κακά τα ψέματα.
Οσοι από iPhone 6S plus (που σίγουρα δεν στραβώνει) και μετά, μην κάνετε τον κόπο.
Συνεχίζω να δηλώνω λάτρης των iPhone πάντως.

ΝΙΚΟΣ

Εγώ είμαι λάτρης όσων τρολάρουν αυτούς που λατρεύουν κάτι απάτες σαν την Apple και την παρομοιάζουμε με Πορσε κ μερσεντές

Γιαννος

Θα κανετε hands on ή έστω unboxing για το iPhone XR όταν ερθει η ώρα του; 😂

Jim C.

Σε μερικές μέρες έρχεται και το ΧR 😍

Thomas

Δίνουν ένα κάρο λεφτά για κάτι που είναι κλειστό και καθόλου παραμετροποιησιμο. Έχω το note9 και μπορώ να κάνω τα πάντα ρε χωρίς περιορισμούς και το αξίζει γτ μιλάμε για υπολογιστή καθαρά. Τόσα λεφτά για εφέ και μόστρα μόνο.

Tsiman

Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο, είναι αυτό το κινητό!
Κώστα κάτι πρέπει να κάνεις με το μικρόφωνο…στα τελευταία βίντεο έχει θέμα…

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Δεν γραφει το ΣΑΡ φιλε κοστα γιατ δεν τους συμφερει μιλαμε για τις υψιλοτερεσ μετρισεισ ακτινιωολιασ μαζι με huawei kai nokiα lumia που εχουν καταγραφει σε τηλεφωνο να μου λειπει ο καρκινος μεσα σε 1 χρονο τα samsung τουλαχιστον ειναι στα 0,5 οχι στα 1,0 ουτε στα 0,9 που ειναι ολα τα μηλα

Makis

Στο unboxing μείναμε. Αργείς πάρα πολύ αγαπητέ Κώστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple Chip iPhone

iPhone 16 Pro: Θα είναι το chip A18 Pro το πιο γρήγορο του κόσμου;

Το να στεφθεί ένα smartphone το πιο γρήγορο του κόσμου είναι σίγουρα ένας πολύ ελκυστικός τίτλος που οι top εταιρείες θέλουν να κατακτούν.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.