Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το δίκαρτο Pocophone F1 της Xiaomi με οθόνη 6.18 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 2246×1080 pixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και dual camera 12MP+5MP.

Το Pocophone F1 ενσωματώνει selfie camera 20 Megapixel με AI, ραδιόφωνο FM, αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, στερεοφωνικά ηχεία, λειτουργία face unlock και μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh. Η τιμή του ειναι 400 ευρώ και το φέρνει η InfoQuest με δυο χρόνια εγγύηση. Δείτε το βίτνεο.

Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review, Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review

Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review, Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review

Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review, Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review

Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review, Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review

Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review, Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό hands-on review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Έχει τα προβληματακια του αλλά με το miui 10 θα διορθωθούν (κάποια από αυτά έστω, πιστεύω, έτσι λεν… 😁). Αυτό με την οθόνη που λες μάλλον δεν το κάνει σε όλα… Πάντως “γενικά” καλές εντυπώσεις σου άφησε ακόμη και στην κάμερα! Ότι πιο vfm αυτή τη στιγμή αν δεν κάνω λάθος… sar india 0,719 head 0,746 body. sar eu 0.537 head 1.582 body για όσους ενδιαφέρονται. Λογικά στο poco f2 θα δούμε καλύτερα χαρακτηριστικά και καλύτερη ποιότητα οπότε όποιος δεν βιάζεται… Καλημέρες!

mixtri

Όχι άλλα Κινέζικα. Σας παρακαλώ… :/ Υποσχονται πολλά και κάνουν λίγα.

NikosAr

Στην Ινδία 250€, στην Ευρώπη 299€ και εδώ 400€ ?? …. μετά φταίνε οι Γερμανοί και τα μνημόνια …. όσο καλό vfm και να είναι το συγκεκριμένο κινητό εδώ θα πάει άπατο με την πολιτική Infoquest … συγνώμη Κώστα που δεν μπαίνω στον κόπο να δω το βίντεο.

ANDREAS

Πραγματικά , ώρες ώρες τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!!
Ένα βίντεο παρουσίαση έκανε ο άνθρωπος και από πάνω μιλάνε για αγορά , ευρα , γερμάνια , κίνα , μνημόνια , σπίτια , αυτοκίνητα κτλπ ….
Υ.Γ: Κώστα στο είχα ζητήσει και παλαιότερα να αναφέρεις το sar κάθε συσκευής που παρουσιάζεις γιατί πλέον είναι σημαντικό specs σε κάθε τηλέφωνο .

NikosAr

@Κώστα συγνώμη, είδα το βίντεο όπου κάνεις αναφορά σχετικά !! Πολύ καλή παρουσίαση !

JohnWave

Τώρα αν πω ποια πολύ καλή overall συσκευή μπορεί να αγοράσει κάποιος στα 393€, θα πέσει ο NikosAr να με φάει! :p (Κάτσε να το πω αλλιώς μπας και τη γλιτώσω)

Πηγαίνετε στην κατηγορία smartphones στο skroutz και βάλτε τα εξής κριτήρια :
Έτος κυκλοφορίας – 2017
Περιοχή τιμών 391-393€

Δεν ξέρω ποια συσκευή θα σας βγει αλλά νιώθω ότι θα είναι κάποια με εξαιρετική κατασκευή, οθόνη και κάμερα και με όμορφο design. :p Τώρα αν δεν σαν ενδιαφέρουν αυτοί οι 4 τομείς αλλά δίνετε πολύ μεγαλύτερη σημασία στη μπαταρία και στον 845, τότε το Poco είναι best buy για εσάς.

Πέτρος Π

Προφανώς ο JohnWave αναφέρεται στο περσινό πλέον S8… χαχα! Σε όλους τους τομείς πάντως το Pocophone είναι καλύτερο, και παίρνεις και κινητό ένα χρόνο νεότερο με περισσότερες αναβαθμίσεις..! Να πάρει τώρα κάποιος το S8, ενώ έχει βγει το S9 και ετοιμάζεται ήδη και το 10 είναι λίγο άτοπο… Αν διαβάσει κάποιος και την κριτική του GSM Arena θα δει ότι δεν υστερεί πουθενά από καμιά “ναυαρχίδα” άλλων εταιρειών.. Στα 400 € επίσημη τιμή λιανικής είναι νομίζω άπιαστο!

alxgiann

Παιδιά, η MIUI 10 έχει πολλά προβλήματα ακόμα. Θα διορθωθούν, σε μερικούς μήνες, και μετά θα έχουμε την MIUI 11 που θα έχει προβλήματα στην αρχή που θα διορθωθούν αργότερα..όπως έγινε και πέρυσι με την MIUI 9 ..και θα συνεχίσει να γίνεται όσο η xiaomi βασίζεται σε εθελοντές beta testers να βγάλουν τα κάρβουνα από την φωτιά.

Δεν γίνεται δουλίτσα έτσι. Συν η κάκιστη επικοινωνιακή πολιτική ειδικά τον τελευταίο χρόνο που έκανε αλλαγές στις ρομ χωρίς να ενημερώνει τους χρήστες, με αποτέλεσμα πολλα μπρικαρίσματα συσκευών.

Εγώ προσωπικά βαρέθηκα το όλο πανηγύρι.. Μετά από αλλαγή 3 διαφορετικών xiaomi απο την αρχή του χρόνου, λόγω διάφορων (και διαφορετικών..) προβλημάτων, περιμένω πλέον να παραλάβω ένα 1+. Δίνω κάτι παραπάνω, αλλά θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο για πολύ καιρό..

Min24

Παιδεία μην λέμε ότι θέλουμε 400 ευρό για ένα πλαστικό κινητό που είναι μέτριο σε όλα εκτός του επεξεργαστή. Το s8 είναι καλλίτερος σε όλα πλην της μπαταρίας και του επεξεργαστή που για εμένα είναι χρήσιμος μόνο για βαριά παιχνίδια. Στα ίδια χρήματα πέρνεις το mate 10 pro που είναι ανώτερο σε όλα μην κολλάτε στο επεξεργαστή στην πράξη δεν έχει διαφορά.
Εχω και s8 k s9 plus και το mate σπίτι δεν λέω λόγια. Στην τιμή που έχουν τώρα αξίζουν πολύ περισότερο από το poco και αν θέλετε sd845 xiaomi mi8 ή mix2s

Καλησπέρα πιο άλλο προτείνεις σε αυτά τα χρήματα και σε αυτά τα spec ??

Baiosss

Κώστα σαν να έκανα εγώ το hands-on. Ουδέν σχόλιο για τους σχολιαστές σε προηγούμενο θέμα σχετικά με το Poco και την One+.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Giannisanag

Αγαπώ και στηριζω τη σαομι.αλλα στα 400 δεν μπορώ να αντισταθω σε amoled και στο κόσμημα που λεγεται S8

Makis

Καλό το hands on. Δεν μπορεί να παραβλεπτεί το 280άρι που κάνει εκτός. Με τέτοια τιμή εδώ θα θύμιζε τα nexus έως το 5 φυσικά. Στα 360-380 αρχίζει και τσιμπάει, αλλά και πάλι αφού τα περισσότερα καλά ξεκινούν από 500/600 είναι οκ, νομίζω.

Gregorio

Από την Κίνα στο σπίτι σου με τελωνεία, αεροπλάνα, αποθήκες, κούριερ όλα πληρωμένα το παίρνεις με 250€. Στην Ευρώπη έχει 299€, από τα Ελληνικά σκρουτζομάγαζα το παίρνεις με 300€ και η InfoQuest ζητάει 400€, για όσο η InfoQuest θα έχει την Xiaomi εγώ Xiaomi κινητό από αυτούς δεν αγοράζω και εύχομαι να αλλάξει γρήγορα χέρια, για εμένα η τιμολογιακή πολιτική τις InfoQuest που είναι όσο πουλιέται σε όλο τον κόσμο το Χ-Ψ Xiaomi εμείς θα το πουλάμε 100€-150€ ακριβότερα είναι τέρμα απαράδεκτη. InfoQuest καλό κλείσιμο σας εύχομαι.

JD

Μια χαρα ειναι το κινητο για τα λεφτα του με κορυφαιο επεξεργαστη και διαρκεια μπαταριας και αξιοπρεπη οθονη και καμερα. Για να παρει καποιος το S9+ , το oneplus 6 η καποια αλλη ναυαρχιδα πρεπει να δωσει καμια 200-300 ακομη δηλαδη σχεδον αλλο ενα pocophone.

Baiosss

Επίσης εάν εξαιρέσουμε τον snapdragon 845 που 7α χρειαστεί μόνο σε βαριά παιχνίδια, σε χαμηλότερη τιμή παίρνεις ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα Redmi Note 5 με την A.I. κάμερα η ένα πιο πρόσφατο Redmi Note 6 pro, στις καλές τους εκδόσεις με 6GB ram.

Να λοιπόν τι εστί εσωτερικός ανταγωνισμός που έγραφα στο άλλο θέμα και να ποια είναι η κατηγορια συσκευών που ήρθε να ανταγωνιστεί στην ουσία το Pocophone.
Ούτε την Oneplus, ούτε τις ναυαρχίδες της Huawei, ούτε τις ναυαρχίδες της Samsung, ούτε καν τις ναυαρχίδες της ίδιας της Xiaomi.

alxgiann

Εγώ σας μίλησα για την ποιότητα του software της xiaomi και σκεφτείτε για λίγο πόσο αυτό επηρεάζει από την εμπειρία χρήσης μέχρι την απόδοση της κάμερας , να βάλω και στην εξίσωση την απουσία 4G+ γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν τα δικαιώματα στην Ευρώπη.
Δεν θέλω να αρχίσω κάν για τα υπόλοιπα, λές και στα 260 ευρώ τιμή, χρειάζεται να σχολιάσεις και κάτι άλλο. Οι περισσότεροι, στέκονται στον 845 και στην τιμή. Αυτό ακριβώς θέλει και η xiaomi.
Τέλος πάντων, αν θέλετε xiaomi όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, πάρτε το καλύτερο απο τα redmi, το note 6 pro. Σε καθημερινή χρήση, καμία διαφορά και σώνετε και ένα κατοστάρικο.

Blats

Ελπίζω να έχει καλά ακουστικα γτ τα κινεζικα SAR γαζωνουν…..

Γεωργιάδης Ιωάννης

Καλημέρα, ένα θα πω το κινητό είναι φωτοβολίδα. Το αγόρασε φιλαράκι για πλάκα ο οποίος αγοράζει μόνο ναυαρχίδες ( ποτέ δεν είχε xiaomi) και έμεινε με ανοιχτό στόμα. Αφού του το σεταρισα και του έδειξα την miui, η πρώτη φράση του ήταν’ τι πλήρωνα τόσο καιρό????’. Ανακρίβειες: 1. Καμία global stable rom δεν έχει διαφημίσεις, έχουν οι beta developer και ορθώς έχουν για όσους θέλουν εβδομαδιαίες ενημερώσεις, τελεία και παύλα. 2. Με το mi mix 2s που έχω, εχω ενδείξεις 4G+ και με την εφαρμογή speedtest της ookla έχω μετρήσεις 236, 220 mbps που είναι οι μεγαλύτερες που έπιασα στον Αρμενιστή Χαλκιδικής το καλοκαίρι με το δίκτυο της cosmote. Δεν γνωρίζω λοιπόν αν πληρώνει η xiaomi τα δικαιώματα, αλλά δεν έχω δει κανένα τηλέφωνο καμίας εταιρείας να πιάνει τέτοιες ταχύτητες.. 3. Πάντα η xiaomi στηρίζονταν και στηρίζεται στα θέλω των fans της. Απλώς, δυστυχώς τώρα γίναμε πολλοί και ακούς διάφορα σχόλια και κριτικές από χρήστες που δεν ξέρουν τι είναι η xiaomi και πως λειτουργεί, απλά κάντε μας την χάρη και αγοράστε κάτι άλλο. 4. Κάποιοι αναφέρθηκαν σε κάποια προβλήματα που αντιμετώπισαν με κάποιες συσκευές, δηλαδή ανακάλυψαν τώρα την Αμερική, μόνο τα xiaomi έχουν προβλήματα καμία άλλη συσκευή άλλης εταιρείας… Συνέχεια »

Γεωργιάδης Ιωάννης

Συγνώμη επανέρχομαι για το sar η Σιαόμι δεν έκρυψε ποτέ το SAR των συσκευών της. Έχει ειδική σελίδα με όλα τα μοντέλα της. Ψάξτε θα την βρείτε. Για όσους έχουν Σιαόμι μπορείτε να τη βρείτε μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Σας είπα το πρώτο βήμα τώρα μπορείτε να το ψάξετε εσείς, αν και δε πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι xiaomi εδώ που την κράζουν.
Mi mix 2s 0,54 head, 1,5 body
Mi note 3 0.5 head 1,5 body
Mi5 0,38 head 0,7- 0,8 body
Στο περίπου όλα βρείτε τα στη σελίδα ακριβώς.
Αφού κάνετε αυτό στη συνέχεια βρείτε τα sar άλλων πανάκριβων συσκευών για σύγκριση….

Γεωργιάδης Ιωάννης

Άντε επειδή είμαι καλός θα βοηθήσω
1. Ρυθμίσεις
2. Σχετικά με το τηλέφωνο
3. Νομικές πληροφορίες
4. Έκθεση σε ραδιοσυχνότητες
5. Rest of the world
Ανοίγει η σελίδα με όλα τα μοντέλα…..

Νεκτάριος Ζόγκος

Φίλε Γιάννη χάνεις το χρόνο σου και τα λόγια σου. Κανείς δεν το έχει το κινητό και όλοι είναι γνώστες και κριτές. Η κατάσταση είναι τραγική πραγματικά. Εκεί που πίστευα ότι το ίντερνετ είναι σημαντικό στην ζωή του ανθρώπου ισχύει κατά το ήμισυ.

Ενημερωτικά για αυτούς που καταλαβαίνουν μόλις εχτές πήρε και την 9.0 και ενώ στο miuiandroid.com υπάρχουν αναφορές ότι χρειάζεται wipe τίποτε δεν χρειάζεται και ακόμη μια μετά το magisk 17.4 ίχνος από λαγκ η οτιδήποτε άλλο. Βελτίωση και στην μπαταρία και στο flaw ότι βλέπουμε στην οθόνη. Επίσης βελτιώθηκε πολύ το gcam 6.1 pixel3xl και μετά από ένα γρήγορο δίχως πολλά 290κ στο αντουτου.

Το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Αυτό και το mix2s. Δεν με έχουν ευχαριστήσει όλα τα κινητά της σιαομι . Άντε και η σειρά Μαξ. Ειδικά το 3 που έχει μοναδικές κάμερες.

Αυτά. Όσοι δεν ξέρουν τι εστί κινητό (αφήστε την την σιαομι) γρήγορα πίσω στα κλουβιά σας γιατί μπερδεύει τον κόσμο οι αηδιες που γράφουν.

Γεωργιάδης Ιωάννης

@Νεκταριε φίλε θα πάρω το φιλαράκι να του το πω, γιατί είναι ψιλοάσχετος ( ο λόγος που πλήρωνε τα μαλλιοκέφαλα του). Μήπως είναι nightly? γιατί δεν φαίνεται μέσα στο site…

alxgiann

Εγώ μίλησα εκ πείρας μετά απο ΠΟΛΛΑ χρόνια και ΠΟΛΛΕΣ συσκευές xiaomi που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Δεν θα αναλύσω τι και πως ούτε θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω ποιός είμαι.
Ακόμα έχω συσκευές xiaomi. Και πιθανότατα θα ξαναπάρω, αλλά πλέον ΠΟΤΕ σαν πρώτη συσκευή. Έπαψα να τους εμπιστεύομαι πλέον και πιστεύω ότι δεν είναι καλή αγορα οποιαδήποτε συσκευή xiaomi με τιμή άνω των 300 ευρώ.
Το Poco F1, δεν πρέπει να κρίνεται λάθος, δηλαδή να συγκρίνεται με ναυαρχίδες. Κρίση μόνο για αυτό που είναι και σύγκριση μόνο με άλλα κινητά στην ίδια κατηγορία τιμής. Αν δεν είναι κατανοητό το γιατί, δεν υπάρχει και λόγος για να συζητήσω παραπέρα πάνω σε αυτό.
Εκφράζω καθαρά προσωπικές απόψεις και δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη σε κανένα.

Makis

@ Γιάννης Γεωργιάδης, τα σέβη μου. Γνώστης πραγματικά. Εύγε!!!

Baiosss

Δεν είμαστε fanboy, αλλά καιγόμαστε να μπούμε στα σχόλια του techblog για να γράψουμε κατά των ” επικριτών” ένα κατεβατο πράγματα.

Ο Βλαχάκης με κάλυψε απόλυτα στην αρχή και το τέλος του hands on και τίποτε περισσότερο δε χρειάζεται να πει κανείς. Τα υπόλοιπα περί Mix2S και τα ρέστα, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο εφόσον το θέμα μας είναι το Pocophone F1 για όσους δεν το συνειδητοποίησαν.

Baiosss

Και ένα ακόμα ωραίο νέο για το Mi8 😀

https://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4249601&page=5#pid31889199

Baiosss

@Γεωργιάδης Ιωάννης Να σου απαντησω εγω στα ερωτηματα σου αλλα οχι σε ολα γιατι πρωτον δεν εχω τον χρονο και δευτερον τα περισσοτερα ειναι καθαρα δικες σου εκτιμησεις, οχι του συνολου και φυσικα εθελοτυφλεις. Οπως εγραψα και πιο πριν και το σχολιο δεν εμφανιστηκε ακομη, δεν θελετε να σας λενε fanboys, αλλα εαν γραψει καποιος κατι αρνητικο για την Xiaomi πεφτετε να τον φατε! Κατι σαν τα Apple fanboys αλλα μια κατηγορια μονοι σας! Παμε παρακατω λοιπον. Σχετικα με τις διαφημισεις συμφωνω σε αυτο που γραφεις. Εγω σε οσες συσκευες ειχα παντα, ημουν root και απο τα πρωτα apps που φορουσα ηταν το adaway. Εχει δεν εχει διαφημισεις, δεν τις εβλεπα ποτε και πουθενα. Φυσικα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι υπαρχουν και σε καμια beta αλλης εταιριας δεν τις συναντας. Ειμαι με open beta λογισμικο στο OP5 μου εδω και κατι μηνες. Ουτε εχω δει κατι τετοιο, ουτε εχει αναφερθει απο κανεναν. Το Mi Mix 2S ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις συσκευων της Xiaomi, που εχουν 4G+. Το Poco δεν εχει, το Mi8 δεν εχει, το Mi Note 3 που εχω και εγω στην κατοχη μου δεν εχει καν 800αρα μπαντα, οποτε ουτε καν 4G plus, οπως και το… Συνέχεια »

Γεωργιάδης Ιωάννης
Γεωργιάδης Ιωάννης

@baiosss πάνε στις ερωτήσεις για το mi mix 2s 6ram/64rom μέσα στο skroutz, ανέβασα ένα screenshot, πρώτα διάβασε την αξιολόγηση μου και κάνε unlike, θα είσαι ο πρώτος… Στην αξιολόγηση κατά λάθος έχω γράψει 235mbps, αλλά δεν το άλλαξα στο screenshot 236…
Ως λάτρης της τεχνολογίας σέβομαι και στηρίζω την προσπάθεια ακόμα και της μικρότερης εταιρείας, αρκεί να σέβεται τα χρήματα που ξοδεύω για να αποκτήσω τις συσκευές της….

Baiosss

@Γεωργιάδης Ιωάννης Πολυ ωραια! Τωρα συνεννοουμαστε. Οπως ειπα απο τις λιγες συσκευες με 4G+ της Xiaomi. Δεν εχω καποιο λογο να γραψω κατι η να πατησω unlike σε κριτικες του skroutz. Δεν ασχολουμαι με like και dislike γενικοτερα στην ζωη μου, ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου για να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες. Οσο αναφορα τα υπολοιπα που γραφω εγω, αυτα που ανεφερε και ο Κωστας Βλαχακης στο review για το Poco, διαφωνεις καπου; Διαφωνεις στο οτι σε εχει προλαβει η OnePlus σε αναβαθμισεις και οτι δινει χαρακτηριστικα και σε προηγουμενα μοντελα της και οτι δεν ειναι μονο το Mi Mix 2S σου πανω απ ολα; Διαφωνεις οτι το μικροφωνο της συσκευης σου ηταν “φθηνιαρικο” κατα την αναπαραγωγη βιντεο και επρεπε να βαλεις mod απο Magisk για να δουλεψει καπως καλυτερα; Διαφωνεις οτι τα Mi Mix 2S και Mi8 στοιχιζαν 600 ευρω επισημα στην Ελλαδα μεσω infoquest, αρα πιο ακριβα απο OnePlus που μας εγραφε στο αλλο θεμα ο @Vtag; Η απλα διαφωνεις γιατι σου αρεσουν τα Likes και τα dislikes; Χαιρομαι που εισαι ικανοποιημενος με την συσκευη αυτη, η οποια ειναι μια απο τις ελαχιστες των εξαιρεσεων με το θεμα των συχνοτητων και μπαντων, οπως ειμαι και εγω ικανοποιημενςο… Συνέχεια »

Γεωργιάδης Ιωάννης

Baisosss καλημέρα φίλε το δεύτερο σχόλιο το έγραψα, γιατί πίστεψα ότι δεν ανέβηκε το screenshot. Δεν έχω θέμα και εμπάθεια με καμία εταιρεία, όλες προσφέρουν ή μπορεί να προσφέρουν στο να κρατάμε κάτι καλύτερο στα χέρια μας. Δηλώνω fanboy της xiaomi για ένα και μόνο λόγο, μας δίνει τίμιες συσκευές σε προσιτές τιμές. Όσο για την oneplus( oppo, vivo) είναι από τις εταιρείες που ήταν και είναι πρωτοπόρος σε καινοτομίες. Καμία συσκευή δεν είναι τέλεια και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια λόγω των διαφορετικών απαιτήσεων μας,, απλά πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να ιεραρχήσει τις απαιτήσεις του και τις ανάγκες του. Το techblog όπως πολύ καλά γνωρίζεις ανεβάζει πολλά θέματα οπότε δύσκολο να παρακολουθεί κάποιος τα πάντα και να συμμετέχει στα πάντα. Έτσι καθένας επιλέγει αυτό που θέλει. Παλιότερα σε κάποιους άλλους φίλους είχα αναφέρει για τις κρυμμένες κάμερες μέσα στο σώμα του κινητού ( vivo) και το πρωτο 5G κινητό ( ZTE GIGABIT) και κορόιδευαν. Έγραφα ότι για μένα καινοτομία είναι να εξαφανιστούν οι πρίζες από το σπίτι μου και γελούσαν(έρχεται). Για παράδειγμα διαφωνώ με άρθρο ότι δεν κάνεις αναβάθμιση με το oneplus 6T. Δεν είναι αναβάθμιση η μεγαλύτερη οθόνη, το μικρότερο notch, η μεγαλύτερη… Συνέχεια »

Νεκτάριος Ζόγκος

Φίλε Γιάννη δεν είναι nightly είναι η γνωστή μας εβδομαδιαία από miuianDroid.com. Να την βάλει δίχως φόβο πάει τέλεια. Αν έχει κάποια παλιότερη η κάτι στο κινητό του που δεν αρέσει η αν δεν έχει βάλει την πορτοκαλιά αλεπού ίσως χρειαστεί να κάνει πλήρη εκκαθάριση data και wipe. Όλα αυτά εννοείται με ξεκλειδωτο bootloader και αν δεν έχει την αλεπου να την βάλει ASAP.

Γεωργιάδης Ιωάννης

@ Νεκτάριος Ευχαριστώ.

peat

Αχ!! τι κρίμα και μολις εβαλα υποθήκη το σπίτι για να αγοράσω το iphone..

κρίμα..

Kostas

@peat τουλάχιστο θα έχεις σοβαρή συσκευή !
Εκτός αν προτιμούσες να πουλήσεις το αμάξι για να πάρεις τον κινέζικο βραστήρα

ageor

Ευχαριστώ, Κώστα!

Τελικά υποστηρίζει Galileo GNSS ή όχι; Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ότι υποστηρίζει, αλλά οι περισσότερες σελίδες προδιαγραφών της Xiaomi δεν το αναφέρουν…

.................

Η InfoQuest δεν είναι επίσημος διανομέας… αυτά είναι τα δήθεν ελληνικά. Η ίδια η Xiaomi δεν την αναφέρει πουθένα και δεν έχει την πολιτική να έχει διανομείς ώστε να μην ακριβαίνουν οι τιμές των συσκευών τους. Έχει δικά της καταστήματα και δεν έχει αντιπροσώπους… και η Infoquest μαιμου διανομέας τα δίνει πανάκριβα… οπότε το review είναι off… review άστο καλύτερα γιατί δεν το έχεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.