Τα νέα Galaxy M θα είναι τα πρώτα smartphone της Samsung με notch και Infinity-U display;

Galaxy M πρώτα smartphone Samsung notch Infinity-U display, Τα νέα Galaxy M θα είναι τα πρώτα smartphone της Samsung με notch και Infinity-U display;

Φαίνεται πως η Samsung θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Galaxy M στη θέση των Galaxy J, On και C στις αρχές του 2019, και πιθανόν να είναι η πρώτη με notch και Infinity-U display.

Μετά την εμφάνιση του Galaxy M στο Geekbench ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί στο AnTuTu πετυχαίνοντας 107452 πόντους, μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία δείχνουν πως όχι μόνο θα ανήκει στην κατηγορία των mid-range αλλά θα και πιθανόν να διαθέτει οθόνη με notch και την Infinity-U display που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο Samsung Developer Conference 2018.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε το AnTuTu, το μοντέλο SM-M205F διαθέτει οθόνη 2340×1080 pixel και αναλογία οθόνης 19.5:9 και είναι κάτι που δείχνει πως θα είναι εφοδιασμένο με notch. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο επεξεργαστής Exynos 7885 μαζί με τη Mali-G71 MP2 για τον τομέα των γραφικών, με τη RAM να φτάνει τα 3GB, τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τα 32GB και το λειτουργικό σύστημα να είναι το Android 8.1 Oreo.

Galaxy M πρώτα smartphone Samsung notch Infinity-U display, Τα νέα Galaxy M θα είναι τα πρώτα smartphone της Samsung με notch και Infinity-U display;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Real

Ιδιο το Oneplus 6T , το Honor 10 lite και 100 αλλα μοντελα. Α ρε Samsung καταντησες απο εκει που σε αντεγραφαν οι Κινεζοι να τους αντιγραφεις εσυ. Το ιδιο ισχυει και για την Apple που εχει ενα notch 2 μετρα ενω οι Κινεζοι το εχουν αφαιρεσει η ελαχιστοποιησει.

Petros Imvrios

Της Apple το νοτσ δεν εχει μονο καμερα αρα λογικο να ειναι τετοιο μεγεθος βλεπε αναλογα κινητα με αισθητηρα και καμερα ir

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.