devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε με το μαγικό κοπίδι το devolo Magic 2 startet kit, ένα πακέτο τεχνολογίας powerline που επιτρέπει τη μεταφορά του σήματος ίντερνετ μέσα από την υπάρχουν καλωδίωση ρεύματος του σπιτιού ή του γραφείου μας.

Ουσιαστικά με την τεχνολογίας powerline και το devolo Magic 2, μπορούμε να έχουμε γρήγορο ίντερνετ σε όλα τα δωματάτια του χώρου μας είτε μέσω θύρας LAN (1000Mbps) είτε μέσω WiFi (ac). Το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε σύνδεση ίντερνετ στον χώρο σας και με το devolo Magic 2 μπορείτε να το μεταφέρετε σε όλα τα δωμάτια σαν να είχετε κάνει πρόβλεψη για δομημέμη καλωδίωση.

devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι, devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

Το high-end, devolo Magic 2 WiFi, είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες LAN gigabit και γρήγορο WiFi ac με λειτουργίες mesh. Το devolo Magic 2 LAN, προσφέρει μία θύρα gigabit για τη σύνδεση smart-TVs, streaming boxes ή game consoles στο δίκτυο με καλώδιο Ethernet.Τα δύο μοντέλα devolo Magic 2 “τρέχουν” με μέγιστη ταχύτητα έως και 2.400 Mbps στη γραμμή Powerline.

devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι, devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

Αντί για 1.200 Mbps που προσφέρονταν μέχρι τώρα, οι νέοι Magic adapters υψηλής απόδοσης, παρέχουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 2.400 Mbps. Αυτό τους καθιστά ως τα ταχύτερα προϊόντα Powerline στην αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλες τις εφαρμογές multimedia, σήμερα.

devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι, devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

Τα νέα devolo Magic μπορούν να διαχειριστούν γραμμές μήκους έως και 500 μέτρα, μετατρέποντας έτσι εύκολα οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης στο Internet και μάλιστα, υψηλής ταχύτητας. Όλοι οι ασύρματοι προσαρμογείς της σειράς Magic προσφέρουν υψηλού επιπέδου Mesh-WiFi και είναι εξοπλισμένοι με εντελώς νέες και βελτιωμένες δυνατότητες. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών.

Μάθετε περισσότερα για το devolo Magic 2 εδώ και δείτε από που μπορείτε να το αποκτήσετε, εδώ.

devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι, devolo Magic 2 unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Τη συγκεκριμένη μάρκα powerline την έχω δοκιμάσει αρκετά χρόνια τώρα και συνεχίζω να τη θεωρώ πιο αξιόπιστη από την αντίστοιχη της tp-link (που επίσης έχω δοκιμάσει, αλλά έχω απογοητευτεί).

Βέβαια, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Νικηφορος

Για να βγαλεις τετοιες ταχυτητες βεβαια πρεπει να εχεις και την αναλογη συνδεση ιντερνετ και το αναλογο ρουτερ που να δινει 1GBPS LAN και στην περιπτωση αυτου του κιτ 2..οποτε δεν ξερω αν για ελλαδα ενα τετοιο κιτ θα ειναι χρησιμο..και οχι το 1200 plus της ιδιας εταιριας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews vivo Hands-on Unboxing

vivo X Fold+ Hands-on & Unboxing: Μεγαλύτερο και πιο χορταστικό

Η vivo είναι ένας από τους κατασκευαστές που αναπτύσσει και διαθέτει foldables με το X Fold+ να είναι ένα από αυτά.

Reviews vivo X90 Pro Unboxing

vivo X90 Pro: Unboxing στο ZEISS Phone

Αυτό είναι το Zeiss Phone! Μια δυνατή φωτογραφική συνεργασία μεταξύ των vivo και της γερμανικής ZEISS και αποτέλεσμα το vivo X90 Pro.

Reviews Xiaomi 13 Pro Xiaomi 13 Xiaomi 13 Lite Unboxing

Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 13 σε ελληνικό unboxing video

Μόλις ανακοινώθηκαν και τα έχουμε όλα στα χέρια μας για ένα χορταστικό unboxing video. Είναι τα μοντέλα Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 Lite.