Η Samsung οραματίζεται smartphone με την κάμερα μέσα στην οθόνη χωρίς τρύπα ή notch

Samsung selfie, Η Samsung οραματίζεται smartphone με την κάμερα μέσα στην οθόνη χωρίς τρύπα ή notch

Samsung selfie, Η Samsung οραματίζεται smartphone με την κάμερα μέσα στην οθόνη χωρίς τρύπα ή notch

Τα επόμενα ένα με δυο χρόνια η Samsung θα μπορούσε να παρουσιάσει smartphone με την selfie κάμερα μέσα στην οθόνη χωρίς να φαίνεται τρύπα ή notch δημιουργώντας το “perfect full-screen” smartphone όπως δήλωσε ο Yang Byung-duk, vice president του τμήματος Communication R&D Group Display της Samsung Mobile.

Ο κ. Byung-duk σχολίασε ότι στα νέα Galaxy S10 η τοποθέτηση της selfie κάμερας με τρύπα μέσα στην οθόνη AMOLED δεν ήταν απλά μια σχεδιαστική επιλογή αλλά μια μεγάλη τεχνολογική πρόκληση που επετεύχθει για την 10η επέτειο της σειράς Galaxy S.

Μια κάμερα μέσα στην οθόνη χωρίς να φαίνεται είναι στα σχέδια της Samsung και αν κάποιος αναρωτηθεί αν αυτό θα επηρεάζει την απόδοσή της, ο Byung-duk δηλώνει πως όχι.

Συνεχίζοντας τις “αποκαλύψεις” το στέλεχος της Samsung αναφέρει ότι η εταιρεία του σκέφτεται να δημιουργήσει τη δική της οθόνη τεχνολογίας Crystal Sound OLED (CSO) όπου θα λειτουργεί και ως ηχείο, παρόμοια με αυτή που έχει σήμερα το LG G8 ThinQ.

https://www.youtube.com/watch?v=1c6c0hYQEkE

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης Φ.

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποια στιγμή η ίδια η οθόνη να λειτουργεί και ως κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Αποκτά τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης του Z Fold 6

Η σειρά Galaxy S24 της Samsung έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις από την κυκλοφορία, ωστόσο περιμένουμε μια σημαντική αναβάθμιση για την κάμερα.