Για τα προσωπικά δεδομένα και τις απάτες με τα SMS, καλεσμένος στην εκπομπή One Direct

προσωπικά δεδομένα, Για τα προσωπικά δεδομένα και τις απάτες με τα SMS, καλεσμένος στην εκπομπή One Direct

Για δύο πολύ καυτά θέματα τεχνολογίας βρέθηκα καλεσμένος στο One Channel και την εκπομπή One Direct και συγκεκριμένα για τα προσωπικά δεδομένα στο ίντερνετ και την απάτη των SMS με τις υψηλές χρεώσεις.

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου συζήτησα με τις Τζίνα Μοσχολιού και Ελένη Στεργίου ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους Γιώργο Παπαχρήστο και Τζίνα Μοσχολιού. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μένα μπορείτε να επισκεφτείτε το site MagikoKopidi.gr

Δείτε τα δύο σχετικά αποσπάσματα από τις εκπομπές. Το One Channel εκπέμπει μέσω ίντερνετ ενώ θα το βρείτε και στα κανάλια των Nova και COSMOTE TV. Από το Σεπτέμβριο λέγεται ότι θα εκπέμψει κανονικά μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Digea.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια νέα εικόνα dummy μονάδων iPhone 16 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X παρουσιάζει ολόκληρη τη σειρά.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.