Huawei Mate X: Έχει κουμπί για να ξεκουμπώνει η αναδιπλούμενη οθόνη [video]

Η Huawei θα κυκλοφορήσει το Mate X  προς τα τέλη Οκτωβρίου, τώρα όμως διέρρευσε έναν unboxing video το οποίο αποκαλύπτει ότι το smartphone του κινεζικού κολοσσού θα έχει ένα κουμπί το οποίο θα απελευθερώνει το δίπλωμα της οθόνης.

, Huawei Mate X: Έχει κουμπί για να ξεκουμπώνει η αναδιπλούμενη οθόνη [video]

Αυτό το κουμπί δεν είχε αναφερθεί σε κανένα από τα πρωτότυπα τα οποία είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα και δεν γνωρίζουμε τον λόγο ύπαρξης του. Ωστόσο, τα υπόλοιπα στοιχεία φαίνεται πως έχουν παραμείνει ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι το smartphone θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό.

Όσον αφορά τα περιεχόμενα του κουτιού, εκτός από το ίδιο Mate X και μια θήκη που μοιάζει να είναι δερμάτινη, βλέπουμε και το καλώδιο το οποίο θα επιτρέψει την φόρτιση της μπαταρίας και την μεταφορά των δεδομένων. Φυσικά, θα υπάρχει και ένας μετασχηματιστής ρεύματος δεν γνωρίζουμε όμως αν υπάρχουν ακουστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.