Asus ROG Phone 2: Το άνοιγμα στην πλάτη προσφέρει μόνο παθητική ψύξη

Το Asus ROG Phone 2 είναι ένα από τα καλύτερα high-end gaming smartphone και υποστηρίζεται από μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ τα οποία συνδέονται με το smartphone και ανεβάζουν την gaming εμπειρία στο τηλέφωνο. Ο γνωστός Jerry Rig Everything έκανε το teardown του ROG Phone 2 και μέσα από το βίντεο του εντοπίστηκε ότι το άνοιγμα που υπάρχει στην πλάτη του smartphone δεν συνδέεται άμεσα με κάποιο εξάρτημα του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μην προσφέρει κάποια ουσιαστική ψύξη.

, Asus ROG Phone 2: Το άνοιγμα στην πλάτη προσφέρει μόνο παθητική ψύξη

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τηλέφωνο δεν ψύχεται παθητικά από τον αέρα που μπαίνει από το άνοιγμα της πλάτης. Επιπλέον, βλέπουμε και την μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 6.000mAh καθώς και το ενσωματωμένο RGB σύστημα το οποίο έχει τοποθετήσει η Asus στο back panel για να φωτίσει το λογότυπο.

Χαρακτηριστικά

Το Asus ROG Phone 2 ενσωματώνει τον Snapdragon 855+, σε συνδυασμό με 8 ή 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο από 128 έως 1TB. Η οθόνη είναι τύπου AMOLED και έχει μέγεθος 6.59 ίντσες, ανάλυση 1080 x 2340 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Για τις φωτογραφίες και τα βίντεο υπάρχουν δύο κάμερες η μία στα 48MP και η άλλη στα 12MP με φακό ultra wide, ενώ η front facing κάμερα ανέρχεται στα 24MP.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kris

Καλησπέρα, σκέφτομαι να το αγοράσω από Γαλλία το τηλέφωνο. Θα τα τρέχει κανονικά τα update λέτε ή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπερα, δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο προβλημα αν το αγοράσεις από κάποιον επίσημο διανομέα.

Kris

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Από το asus/fr eshop θα το πάρω.
Καλή συνέχεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.