Η Apple σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις με την κυκλοφορία των iPhone 11

, Η Apple σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις με την κυκλοφορία των iPhone 11

Η Apple παρουσίασε τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max στις 10 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησαν στην αγορά μία εβδομάδα αργότερα.

Αυτή η κυκλοφορία φάνηκε αρκετά καλή για την Apple η οποία είδε τις πωλήσεις των iOS συσκευών να αυξάνονται στην Ευρώπη, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Το ίδιο όμως δεν συνέβη και στην Αμερική όπου γη εταιρεία σημείωσε πτώση στις πωλήσεις.

Τα στοιχεία προέρχονται από την Kantar για το τρίτο τρίμηνο του 2019 και περιλαμβάνουν τις πωλήσεις που σημείωσαν τα iPhone 11 σε μία βδομάδα.

, Η Apple σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις με την κυκλοφορία των iPhone 11

Πιο συγκεκριμένα, σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο οι πωλήσεις των iOS συσκευών της Apple σημείωσαν αύξηση. Από αυτές τις Ευρωπαϊκές χώρες η μεγαλύτερη αύξηση σημειώθηκε στην Ιταλία η οποία ανέβηκε κατά 3.6%. Αυστραλία και Ιαπωνία από την άλλη σημείωσαν αύξηση 4.1% και 10.3% ωστόσο η αγορά της Αμερικής έπεσε κατά 2% όπως και της Κίνας η οποία έπεσε 1.3%.

Να σημειωθεί ότι η πτώση στις πωλήσεις των iPhone στην Κίνα οφείλεται στην εμπορική κόντρα που έχει η Αμερική με την Κίνα, σύμφωνα με την Kantar και ίσως είναι αποτέλεσμα του αποκλεισμού της Huawei.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.