TCL: Ετοιμάζει foldable συσκευή με ζιγκ ζαγκ μηχανισμό αναδίπλωσης

, TCL: Ετοιμάζει foldable συσκευή με ζιγκ ζαγκ μηχανισμό αναδίπλωσης

Η TCL είχε στο booth της στην IFA 2019 έκθεση μία foldable συσκευή η οποία είχε μόνο έναν μεντεσέ και δίπλωνε στα δύο όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Galaxy Fold. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες όμως, η TCL ετοιμάζει ένα νέο smartphone το οποίο θα έχει Z-μηχανισμό αναδίπλωσης του οποίου η οθόνη θα διπλώνει στα τρία. Όταν όμως ο χρήστης ξεδιπλώσει την συσκευή αυτή θα μετατρέπεται σε ένα 10-ιντσών tablet.

, TCL: Ετοιμάζει foldable συσκευή με ζιγκ ζαγκ μηχανισμό αναδίπλωσης

Οι δύο μεντεσέδες που επιτρέπουν το δίπλωμα του display διπλώνουν σε αντίθετες κατευθύνσεις δημιουργώντας ένα ζιγκ ζαγκ. Όταν η συσκευή είναι διπλωμένη το τηλέφωνο έχει σημαντικά μεγάλο πάχος και στο εξωτερικό μέρος βρίσκεται το ένα από τα τρία κομμάτια της οθόνης όπως γίνεται και με το Mate X της Huawei. Αυτό το κομμάτι θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή περιεχομένου σε “smartphone-mode”. Τέλος, το τηλέφωνο έχει USB-C και τετραπλή κάμερα στην πλάτη του.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί και δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει η TCL αυτό το smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

ένας αστικός μύθος λέει ότι μέχρι 7 φορές μπορείς να το διπλώσεις 😛

*το 7 δεν αφορά ζικ ζακ και επίσης ήδη έχει σπάσει ως ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.