The Crew 2 free weekend: Είναι live και περιμένει να το ζήσεις

Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο έχουν στη διάθεσή τους οι φαν του The Crew 2 για να παίξουν δωρεάν το αγαπημένο τους video game, εφόσον δεν το έχουν προμηθευτεί ακόμα. Αυτό διότι, αρχής γενομένης από σήμερα (11/4), έως και τη Δευτέρα 13 Απριλίου, είναι live σε Playstation 4 και PC το free weekend.

Επιθυμείτε εδώ και καιρό να βάλετε φωτιά στην άσφαλτο σε τέσσερις και δύο τροχούς, να δαμάσετε τα νερά ή να κάνετε κόλπα στον αέρα; Αυτή είναι η ευκαιρία να πάρετε μία γεύση δίχως κόστος από το video game της Ubisoft, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από τον Ιούνιο του 2018 για PS4, Xbox One και PC.

, The Crew 2 free weekend: Είναι live και περιμένει να το ζήσεις

Μάλιστα, το free weekend δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο πρόσφατο update, με την ονομασία Inner Drive, που προσφέρει μερικά καινούρια αυτοκίνητα και νέες επιλογές προσαρμογής του avatar. Επίσης, τόσο στο free weekend, αλλά και όσοι έκαναν log on από 8 έως 15 Απριλίου, θα μπορούν όλοι να ξεκλειδώσουν το Ford GT 2005 Touring Car Edition, ξοδεύοντας ένα Crew Credit εντός του παιχνιδιού.

Τέλος, αν σας αρέσουν όλα αυτά, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το The Crew 2 με έκπτωση μέχρι τις 16 Απριλίου, ενώ όλη η πρόοδος, που θα γίνει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα μεταφερθεί και μετέπειτα. Εσείς, λοιπόν, θα χάσετε την ευκαιρία;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.