Δωρεάν Pick up & Return στο Service της Apple στην Ελλάδα όσο διαρκεί η πανδημία

, Δωρεάν Pick up & Return στο Service της Apple στην Ελλάδα όσο διαρκεί η πανδημία

Η Info Quest Technologies, ένας από τους μεγαλύτερους Apple Premium Service Providers στην Ελλάδα για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, όσο διαρκεί η πανδημία ανακοινώνει την υπηρεσία Δωρεάν μεταφοράς των συσκευών Apple προς και από το Service της. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τα προϊόντα iPhone, Mac (MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, MacMini), Beats, Apple Watch & iPad και για όσο διαρκεί η πανδημία.

Για την ενεργοποίησή της υπηρεσίας οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την ηλεκτρονική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο appleservice.infoquest.gr. Η εταιρεία θα φροντίσει για τη παραλαβή της συσκευής με courier και την επιστροφή της επισκευασμένη, πλήρως λειτουργική και απολυμασμένη σύμφωνα με τις αυστηρότερες διαδικασίες που έχει θέσει η Apple.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.