Anonymous Camera: Εφαρμογή για ανώνυμες φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone

, Anonymous Camera: Εφαρμογή για ανώνυμες φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάμε με το κινητό μας συχνά συνοδεύονται και από πληθώρα πληροφοριών όπως η τοποθεσία και άλλα. Μία ομάδα από developers ετοίμασε την εφαρμογή Anonymous Camera η οποία αναλαμβάνει αμέσως μετά την λήψη της φωτογραφίας ή του βίντεο, την επεξεργασία με σκοπό να την ανωνυμοποίηση τους. Τα έσοδα της Playground.AI από την εφαρμογή θα δοθούν στο Black Visions Collective και Unicorn Riot τον πρώτο μήνα.

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από τα iPhone και αναπτύχθηκε με γνώμονα την ανωνυμία των δημοσιογράφων, ακτιβιστών και ερευνητών όπου η ανωνυμία παίζει σημαντικό ρόλο. Η εφαρμογή Anonymous Camera προσφέρει θόλωμα προσώπου σε πραγματικό χρόνο και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να θολώσουν ολόκληρα σώματα και να ανωνυμοποιήσουν τις φωνητικές εγγραφές.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να κρύψει τα μεταδεδομένα όπως η ώρα, η ημερομηνία και η τοποθεσία ενώ μπορεί να επιλέξει ακριβώς σε πιο σημείο του πλαισίου θα γίνει το θόλωμα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή λειτουργεί ακόμη και αν το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία πτήσης καθώς όλη η επεξεργασία γίνεται στο smartphone.

Η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για iPhone και μπορείτε να την βρείτε στο App Store έναντι $1.99.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.