Samsung Galaxy Fold 2: Ανακοινώνεται 5 Αυγούστου, θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

, Samsung Galaxy Fold 2: Ανακοινώνεται 5 Αυγούστου, θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

Με το Unpacked 2020 να είναι λιγότερο από τρεις μήνες μακριά μας, οι πληροφορίες για τις επερχόμενες συσκευές έρχονται με αύξοντα ρυθμό. Αν και ήδη γνωρίζουμε πως η Samsung ετοιμάζει την παρουσίαση της σειράς Note 20 και τον επόμενων smartphone στην κατηγορία foldable, μάλλον δε θα δούμε άμεσα ότι ανακοινωθεί και στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πηγές, η Samsung δεν έχει φτάσει ακόμα στο τελικό στάδιο του bootloader του Galaxy Fold 2, κάτι που σημαίνει πως το software της συσκευής απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί έτοιμο για κυκλοφορία. Σε αντίθεση, οι builds των Galaxy Note 20 είναι ήδη έτοιμες, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει αρκετή διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών στις ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Επίσης, η παραγωγή του Galaxy Fold 2 δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, με πηγές να αναφέρουν πως η παραγωγή θα ξεκινήσει στο τέλος του Ιουλίου. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει μεταξύ τέλη του Αύγουστου με αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά αν όντως ισχύει το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, τότε θα είναι σε πολύ περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Όλα αυτά την ώρα που ήδη γνωρίζουμε το πόσο περιορισμένη είναι η παραγωγή των Ultra Thin Glass που η εταιρεία θέλει να ενσωματώσει στο Galaxy Fold 2, όπως έκανε και στο Galaxy Z Flip. Πάντως, η συσκευή αναμένεται οικονομικότερη από το Galaxy Fold 2, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς και με το νεότερο chip Snapdragon 865.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.