Google Pixel 4a: Το πρώτο επίσημο render διέρρευσε από την ίδια τη Google

, Google Pixel 4a: Το πρώτο επίσημο render διέρρευσε από την ίδια τη Google

Μπορεί στις περισσότερες φορές να περιμένουμε από γνωστούς leakster, όπως ο @evleaks, να μας μεταφέρουν τις διαρροές από τις επερχόμενες συσκευές των εταιρειών, όμως στην περίπτωση της Google η εταιρεία είναι αυτή που από μόνη της κάνει τις καλύτερες διαρροές.

Το Pixel 4a δε μπόρεσε να ξεφύγει από το παραπάνω αρνητικό ρεκόρ της εταιρείας, με τη συσκευή όχι απλά να εμφανίζεται στο Google Store πριν καν ανακοινωθεί, αλλά να μας δίνει και μία πρώτη ματιά, μέσω του επίσημου render που ανέβηκε online. Αν και η συσκευή μοιάζει αρκετά εμφανισιακά σε ότι είχαμε δει μέχρι τώρα, τελικά θα έρθει με μόνο μία κάμερα των 12.2MP, με οπτικό και ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας.

Σε αντίθεση με τη σειρά Pixel 4, το οικονομικό μοντέλο θα έρθει με οπή στα αριστερά της οθόνης για τη selfie κάμερα των 8MP και με φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Επιπλέον, η κατασκευή φαίνεται να είναι από πλαστικό, κάτι βέβαια που περιμέναμε, αφού είναι ο διάδοχος του περσινού Pixel 3a.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βάση των μέχρι τώρα αναφορών, περιμένουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 730 μαζί με 6GB μνήμης RAM, 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και μόλις 3.080mAh μπαταρία. Η συσκευή αναμένεται να κοστίζει μεταξύ 300$ και 400$, κάτι που θα το θέσει αντίπαλο όχι μόνο με το iPhone SE 2020, αλλά και πολύ κοντά με το επερχόμενο OnePlus Nord.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.