Marvel’s Avengers: Εκκίνηση των Beta από τις 7 Αυγούστου

, Marvel’s Avengers: Εκκίνηση των Beta από τις 7 Αυγούστου

Με την ανακοίνωση του παιχνιδιού Marvel’s Avengers η Square Enix μας είχε υποσχεθεί πως οι εκδόσεις beta του τίτλου θα έρθουν σχετικά σύντομα, με τις beta να ξεκινούν τελικά από αρχές Αυγούστου και μάλιστα σε τρία στάδια.

Στις 7 Αυγούστου, οι κάτοχοι του PlayStation 4 που έχουν κάνει προπαραγγελία το παιχνίδι θα μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους της κονσόλας. Μαζί τους, στις 14 Αυγούστου, οι χρήστες των PC και Xbox One που έχουν κάνει προπαραγγελία θα μπορούν να παίξουν και αυτή τη δοκιμαστική έκδοση. Το τελικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου, όπου όλοι οι χρήστες που δεν έχουν κάνει pre-order θα μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν το Marvel’s Avengers.

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Crystal Dynamics, θα διοργανώσει ακόμα ένα War Table livestream στις 29 Ιουλίου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 4 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, βυθίζοντας τους παίκτες στον κόσμο της Marvel μέσω όλων των αγαπημένων τους ηρώων.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra και Χ100s: Διέρρευσε online η πρώτη επίσημη φωτογραφία τους

Η Vivo προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσίασης που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες, τα X100 Ultra και X100s.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.