Gmail Go: Διαθέσιμη η “lite” έκδοση του Gmail στο Play Store

Gmail, Gmail Go: Διαθέσιμη η “lite” έκδοση του Gmail στο Play Store

Η Google κυκλοφόρησε την εφαρμογή Gmail Go για τους χρήστες Android συσκευών, η οποία έρχεται με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Gmail, όμως χωρίς τίποτα επιπρόσθετο που θα βαραίνει την εφαρμογή. Η “lite” εφαρμογή είναι εμφανισιακά σχεδόν ίδια με το κανονικό Gmail, με τη λίστα των emails να υποστηρίζει τα swipe menus δεξιά και αριστερά.

Υπάρχει κανονικά υποστήριξη για πολλαπλούς λογαριασμούς, καθώς και διαφορετικής οργάνωσης του inbox. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει bar στο κάτω μέρος της οθόνης, καθώς δεν είναι ενσωματωμένες οι λειτουργίες του Google Meet. Η οπτικές αλλαγές που έχουν γίνει για να είναι πιο ελαφριά η εφαρμογή περιλαμβάνουν την αφαίρεση των σκιών και την αφαίρεση του background στο search box.

Υπάρχει επίσης ένα όριο στο frame rate της εφαρμογής, το οποίο είναι λογικό για τις συσκευές της budget κατηγορίας, όχι όμως για τις υπόλοιπες συσκευές, καθώς οπτικά δείχνει “άσχημα”. Σίγουρα όμως έγινε για τον περιορισμό των πόρων που χρειάζεται η εφαρμογή. Η εφαρμογή εμφανίζεται αν αναζητήσετε την κανονική εφαρμογή του Gmail, καθώς το Play Store θα σας ειδοποιήσει πως υπάρχει παρόμοια εφαρμογή.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.