Ανακοινώθηκε μαγνητικός ασύρματος φορτιστής για τα iPhone 12

iPhone 12, Ανακοινώθηκε μαγνητικός ασύρματος φορτιστής για τα iPhone 12

Οι φήμες θέλουν το MagSafe να επιστρέφει ως η μαγνητική, ασύρματη φόρτιση των iPhone 12, με την κυκλοφορία νέου φορτιστή να τις επιβεβαιώνει. Ο λόγος για τον μαγνητικό φορτιστή της εταιρείας MPOW Japan, o οποίος ανακοινώθηκε μόλις και προσφέρει ασύρματη φόρτιση, ενώ παραμένει στη συσκευή μέσω μαγνήτη.

Η κατασκευάστρια εταιρεία περιγράφει τον εν λόγω ως “ασύρματο φορτιστή με μαγνητικό μηχανισμό σε σχήμα δαχτυλιδιού, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με τα νέα iPhone”. Αυτό θα επιτρέπει καλύτερες ταχύτητες φόρτισης για τα νέα iPhone 12, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους ενώ φορτίζουν. Η νέα τεχνολογία φόρτισης θα ονομάζεται MagSafe, μία ονομασία που έχουμε δει να χρησιμοποιείται στο παρελθόν από την Apple στη σειρά MacBook.

Αυτό βέβαια επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν την ανακοίνωση δύο νέων φορτιστών μαζί με τα iPhone 12. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν τα ονόματα MagSafe Charger και MagSafe Duo Charger, με το πρώτο να υποστηρίζει μία συσκευή ενώ το δεύτερο δύο. Όπως σημειώνει η MPOW, ο εν λόγω φορτιστής μπορεί να μη λειτουργεί με άλλες Qi συσκευές, οπότε ίσως η Apple κινηθεί σε εντελώς proprietary λύση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.