YouTube Rewind: Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος, γιατί ποιος θέλει να θυμάται το 2020;

YouTube, YouTube Rewind: Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος, γιατί ποιος θέλει να θυμάται το 2020;

Η Google πήρε την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί φέτος το YouTube Rewind της χρονιάς, καθώς όπως λέει δε χρειάζεται να ζήσουμε ξανά το 2020. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του YouTube στο Twitter, με την εταιρεία να σημειώνει πως δε χρειάζεται να προσποιούμαστε ότι το 2020 δεν ήταν μία εντελώς διαφορετική χρονιά.

Η ανακοίνωση του YouTube:

Από το 2010, ολοκληρώναμε κάθε χρονιά με το Rewind: μία ματιά στους δημιουργούς, τα βίντεο αλλά και τις τάσεις με τη μεγαλύτερη επιρροή. Είτε το αγαπάτε – ή θυμάστε μόνο το 2018 –, το Rewind πάντα ήταν για εμάς μία γιορτή για εσάς.

Αλλά το 2020 ήταν διαφορετικό. Και δε νιώθουμε ότι είναι σωστό να συνεχίσουμε σα να μην ήταν. Για αυτό, κάνουμε ένα διάλειμμα από το Rewind για φέτος.

Ξέρουμε πως πολλά από τα καλά που συνέβησαν το 2020 έγιναν από εσάς. Βρήκατε τρόπους να τονώνετε τους ανθρώπους, τους βοηθήσατε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τους κάνατε να γελάσουν. Κάνατε μία κακή χρονιά πραγματικά καλύτερη. Σας ευχαριστούμε που κάνατε τη διαφορά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.