Samsung Galaxy M62: Έρχεται με τεράστια μπαταρία 7.000mAh

Galaxy M62, Samsung Galaxy M62: Έρχεται με τεράστια μπαταρία 7.000mAh

Μία νέα συσκευή της Samsung, με την ονομασία Galaxy M62, πήρε πιστοποίηση FCC και μας αποκάλυψε την τεράστια μπαταρία των 7.000mAh. Η νέα, mid-range συσκευή της εταιρείας θα έρθει επίσης με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25W, ενώ ο φορτιστής θα περιέχετε στο πακέτο αγοράς.

Πέραν των παραπάνω, το Galaxy M62 θα έρθει και με θύρα 3,5 χιλιοστών, κάτι που θα ικανοποιήσει αρκετούς αγοραστές. Επιπλέον, η αντίστοιχη συσκευή για την αγορά της Αμερικής, το Galaxy E62, πέρασε από το Geekbench και μας αποκαλύπτει κάποια βασικά χαρακτηριστικά.

Στο εσωτερικό των συσκευών θα δούμε το Exynos 9825 SoC, 6GB μνήμης RAM και λειτουργικό σύστημα Android 11. Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα το Galaxy M62 θεωρούταν πως θα είναι ένα νέο tablet από τη Samsung, όμως η πιστοποίηση στο FCC ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για νέο smartphone. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.