Samsung Galaxy A52 5G: Unboxing στο χρώμα Awesome Blue

, Samsung Galaxy A52 5G: Unboxing στο χρώμα Awesome Blue

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy A52 5G και κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τιμή 459,90 ευρώ και δώρο τα Samsung Galaxy Buds+ για όσους το αγοράσουν από σήμερα και έως 11 Απριλίου. Η ήδια προσφορά ισχύει και για τα μοντέλα Galaxy A52 (4G) και Galaxy A72 (4G).

Το νέο Galaxy A52 5G έρχεται με οθόνη 6.5″ τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση FullHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 750 5G, μνήμη RAM 6GB και είναι δίκαρτο με υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως 1TB.

Ενσωματώνει τετραπλή κάμερα με τον βασικό αισθητήρα 64 Megapixel, ultra wide 12 Megapixel, macro 5 Megapixel και depth 5 Megapixel. Μπορεί να τραβήξει βίντεο έως 4K/30fps και έχει OIS (οπτικό σταθεροποιητή εικόνας). Η selfie κάμερα είναι 32 Megapixel με HDR και 4Κ video.

Έχει πιστοποίηση IP67 και είναι αδιάβροχο, έχει στερεοφωνικά ηχεία by AKG με ήχο Dolby Atmos, ενσωματώνει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, έχει ραδιόφωνο FM και τρέχει Android 11 με OneUI 3.1. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4500 mAh.

, Samsung Galaxy A52 5G: Unboxing στο χρώμα Awesome Blue

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas-DOHA

Εξοργιστικα ακριβο…οι προηγουμενες 2 σειρες 50,51 μετα απο 6 μηνες σχεδον σερνονται….(ενδιαφερον το αδιαβροχο) με αλλη τιμη ισως

Γιωργος

Στα 250…και κατω…κατι θα εκανε….Στην τιμη που ειναι τωρα παιρνεις περσινη η και προπερσινη ναυαρχιδα πολυ καλυτερα απο αυτο…κ ας μην εχουν 5G

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.