Twitter: Θέτει σε λειτουργία την υπηρεσία Super Follows στις ΗΠΑ

, Twitter: Θέτει σε λειτουργία την υπηρεσία Super Follows στις ΗΠΑ

Με μία μηνιαία συνδρομή, το Twitter επιτρέπει την διανομή αποκλειστικού περιεχομένου μέσα από τη λειτουργία Super Follows. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες στις ΗΠΑ, ενώ αργότερα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και αλλού.

Το επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα δίνει ένας χρήστης του Twitter στους Super Followers θα είναι διαθέσιμο με την καταβολή μηνιαίας συνδρομής της τάξης των 2.99, 4.99 και 9.99 δολαρίων, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την άντληση χρημάτων από την πλατφόρμα του Twitter για καλλιτέχνες, δημόσια πρόσωπα, εταιρικούς λογαριασμούς, ή influencers.

Για να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία Super Follows του Twitter θα πρέπει να έχει ηλικία 18 και άνω και να αριθμεί ο λογαριασμός του εκεί περισσότερους από 10.000 followers. Επίσης, θα πρέπει να έχει στείλει τουλάχιστον 25 tweets τις τελευταίες 30 ημέρες και όλα αυτά για να μπορεί να μπει στη λίστα με τους λογαριασμούς που θα αποκτήσουν δοκιμαστική πρόσβαση στις ΗΠΑ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, το Twitter ανακοίνωσε ότι θα κάνει διαθέσιμη τη δυνατότητα του Super Follow στους χρήστες iOS σε όλο τον κόσμο.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

aka OnlyFans for Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.

Internet Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Είναι πράγματι αυτή η χειρότερη διαφήμιση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple;

Πολλή αρνητική κριτική έχει συγκεντρώσει σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης η πρώτη διαφήμιση που δημοσίευσε η Apple για το iPad Pro.

Internet Instagram Meta

Threads: Θα μπορείς να κάνεις cross-post φωτογραφίες από το Instagram

H Μeta προσπαθεί να αυξήσει το loyalty στα Threads χρησιμοποιώντας το Instagram, με τη δυνατότητα να κάνεις cross-post φωτογραφίες.