Samsung Galaxy Tab A8: Διέρρευσε η πρώτη επίσημη εικόνα εν όψει της κυκλοφορίας του

, Samsung Galaxy Tab A8: Διέρρευσε η πρώτη επίσημη εικόνα εν όψει της κυκλοφορίας του

Οι πρώτες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Tab A8 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ μετά από μερικές εβδομάδες διέρρευσε ένα λεπτομερές φύλλο προδιαγραφών.

Το Samsung Galaxy Tab A8 πρόκειται να είναι ένα νέο προσιτό tablet με οθόνη LCD 10,5”, ενώ λέγεται πως η τιμή του θα ανέρχεται στα 260 δολάρια περίπου.

Εν όψει της κυκλοφορίας του, ο γνωστός leaker Evan Blass κατάφερε να βρει την πρώτη επίσημη εικόνα του και την παρουσίασε.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές που διέρρευσαν, η οθόνη θα είναι LCD 10,5” 1.920 x 1.200 px (16:10) με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και θα υπάρχουν τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos στα πλαϊνά. Θα διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και θύρα USB-C, ενώ θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θα τροφοδοτείται από το Unisoc Tiger T618.

Όπως αναφέρει ο Ross Young, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants, η μαζική παραγωγή του Tab A8 θα ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ τα εξοπλισμένα με OLED Tab S8+ και S8 Ultra θα ξεκινήσουν μαζική παραγωγή αργότερα, τον Ιανουάριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Μεγάλη ανοησία της Samsung. To tab A7 (παλιότερο) θα είναι μακράν καλύτερο λόγω πολύ καλύτερων γραφικών. 54,4 gflops τα γραφικά του Α8 με το Unisoc Tiger T618/mali g52 mp2 και 273 gflops τα γραφικά του Α7 με το Snapdragon 665/Adreno 610.
Ρίχνουν συνέχεια το κόστος εις βάρος της ποιότητας. Ας το κοστολογούσε 20 δολάρια παραπάνω και ας έβαζε snapdragon ή exynos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.