Samsung: Φέρνει μια από τις πιο πολυπόθητες λειτουργίες στον Internet Browser της

, Samsung: Φέρνει μια από τις πιο πολυπόθητες λειτουργίες στον Internet Browser της

Ο browser της Samsung, αν και ακόμα υπολείπεται σε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, γίνεται ολοένα και καλύτερος με κάθε ανανέωση.

Με την έκδοση beta του προγράμματος περιήγησης που κυκλοφόρησε η Samsung έφερε μία από τις πιο πολυπόθητες λειτουργίες: τη δυνατότητα μετακίνησης της γραμμής URL στο κάτω μέρος της οθόνης. Η διάταξη διεπαφής μοιάζει με αυτή του Safari στο iOS 15.

Σύμφωνα με το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών, αλλάζουν και μερικά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά που είτε βελτιώνουν τη χρηστικότητα είτε την ασφάλεια του προγράμματος περιήγησης. Για παράδειγμα, η λειτουργία Smart Anti-Tracking έχει βελτιωθεί ώστε να εμποδίζει την παρακολούθηση χρησιμοποιώντας εικόνες μικρών pixel. Το ίδιο ισχύει και για την εμπειρία αναζήτησης στη γραμμή URL, η οποία παρέχει πλέον προτάσεις αναζήτησης ενώ εισάγετε λέξεις-κλειδιά αναζήτησης.

Εάν διαθέτετε smartphone Samsung, θα πρέπει να μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση μέσω του Galaxy Store, ή του Google Play Store.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.