Αποκλειστικό: Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE 5G στην Ελλάδα

, Αποκλειστικό: Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE 5G στην Ελλάδα

, Αποκλειστικό: Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE 5G στην Ελλάδα

Το νέο iPhone SE 5G θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου με την πιο προσιτή του έκδοση να έχει τιμή 539 ευρώ. Θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 64GB, 128GB και 256GB και σε τρία διαφορετικά χρώματα μαύρο, λευκό και κόκκινο product RED. Οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν αυτή την Παρασκευή 18 Μαρτίου και τα πρώτα κομμάτια θα διατίθενται από την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαρτίου.

https://www.youtube.com/watch?v=GByi_j-7Q2E

Ποια είναι η τιμή του iPhone SE 5G στην Ελλάδα

iPhone SE 5G 64GB, τιμή 539 ευρώ
iPhone SE 5G 128GB, τιμή 599 ευρώ
iPhone SE 5G 256GB 5G, τιμή 739 ευρώ

, Αποκλειστικό: Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE 5G στην Ελλάδα

Πότε θα κυκλοφορήσει το iPhone SE 5G στην Ελλάδα

Το iPhone SE 3ης γενιάς 5G θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου στην Ελλάδα, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν μια εβδομάδα νωρίτερα δηλαδή στις 18 Μαρτίου.

, Αποκλειστικό: Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE 5G στην Ελλάδα

Νέο iPhone SE 3ης γενιάς 5G

Το νέο iPhone SE αποτελεί ένα ισχυρό, προηγμένο iPhone με το γνωστό design και υψηλές επιδόσεις σε “προσιτή” τιμή. Το iPhone SE τελευταίας γενιάς διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό και σε συνδυασμό με το iOS 15, παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Προσφέρει αρκετές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργαστικής δύναμης του A15 Bionic chip, που ενισχύει τις δυνατότητες της κάμερας και κάνει σχεδόν κάθε εμπειρία καλύτερη από την επεξεργασία φωτογραφιών έως τις λειτουργίες που απαιτούν ισχύ, όπως το gaming και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR). Υποστηρίζει 5G σύνδεση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με βελτιωμένη ανθεκτικότητα χάρη στην Κεραμική επίστρωση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μανο

ορε μπεζελια και κακο,,,,, αρε neo2 που θα πεσει😀😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά