Θα είναι η κάμερα του iPhone 15 με καινούργιο τηλεφακό;

iphone 15, Θα είναι η κάμερα του iPhone 15 με καινούργιο τηλεφακό;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την κάμερα του πολυαναμενόμενου iPhone 15 να είναι με καινούργιο περισκοπικό τηλεφακό, ύστερα από την επίσκεψη της Apple στη Jahwa Electronics. Άνθρωποι του χώρου που γνωρίζουν το θέμα αναφέρουν ότι η εταιρεία με έδρα την Αμερική και ο μεγάλος κατασκευαστής OIS, τα έχουν ήδη βρει, με το δεύτερο να ξοδεύει περισσότερα από 155 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής. 

iphone 15, Θα είναι η κάμερα του iPhone 15 με καινούργιο τηλεφακό;

Αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της επένδυσης και προσθέσει σε αυτό ότι, κατά κύριο λόγο, η Apple αρέσκεται στο να ζητάει από τους προμηθευτές της να δημιουργούν ολόκληρες γραμμές παραγωγής μόνο για τις ανάγκες της, τότε θα βρει την πρώτη απόδειξη για τη μεγάλη συνεργασία. Πάντως, είναι ήδη γνωστό ότι η Jahwa κατασκευάζει μονάδες OIS και για λογαριασμό της Samsung.

Το νέο hardware της κάμερας που θα αποτελεί τη δομή του νέου τηλεφακού πιστεύεται ότι θα κουμπώσει ακριβώς χρονικά με το iPhone 15 το επόμενο έτος, ξεκινώντας την παραγωγή το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να μην αποτελούν ακράδαντη απόδειξη ότι η Apple θα συμπεριλάβει στις σειρές της μία περισκοπική κάμερα τηλεφακού, όμως είναι μία ισχυρή ένδειξη ότι μία κάμερα που θα μπορεί να ζουμάρει σε μακρινές αποστάσεις χωρίς να χάνει την ποιότητα της, είναι σίγουρα στις συζήτηση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.