iQOO Neo6 SE: Όλες οι λεπτομέρειες της οθόνης πριν την κυκλοφορία

iqoo neo6 se, iQOO Neo6 SE: Όλες οι λεπτομέρειες της οθόνης πριν την κυκλοφορία

To iQOO Neo6 SE πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 6 Μαΐου στην Κίνα αλλά επίσημα teaser της εταιρείας στα social media έχουν ήδη δώσει πολλές προδιαγραφές. Το πιο πρόσφατο αναφέρει λεπτομερώς την οθόνη του επερχόμενου smartphone.

Η συσκευή θα έχει οθόνη E4 OLED της Samsung με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1.300 nits. Διαθέτει πιστοποίηση HDR10+ και μια οπή στο κέντρο για selfie κάμερα, την ανάλυση της οποίας δε γνωρίζουμε.

iqoo neo6 se, iQOO Neo6 SE: Όλες οι λεπτομέρειες της οθόνης πριν την κυκλοφορία

Προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για οθόνη 6,62″ FullHD+, την ίδια με την Vanilla Neo6 που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Το teaser δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του iQOO Neo6 SE που έχουν διαρρεύσει περιλαμβάνουν το Snapdragon 870 SoC, 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1, κύρια κάμερα 64 MP με OIS, μπαταρία 4.700 mAh και ενσύρματη φόρτιση 80 W. Οι εικόνες του που κυκλοφόρησαν από κινέζους λιανοπωλητές αποκάλυψαν τη σχεδίαση του smartphone, που μοιάζει με το vanilla.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra και Χ100s: Διέρρευσε online η πρώτη επίσημη φωτογραφία τους

Η Vivo προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσίασης που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες, τα X100 Ultra και X100s.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.