Samsung Galaxy Z Flip4: Διέρρευσε το μέγεθος της μπαταρίας

samsung galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4: Διέρρευσε το μέγεθος της μπαταρίας

Από τον περασμένο Νοέμβριο ακούμε ότι το Samsung Galaxy Z Flip4 του 2022 θα έχει την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας με το Galaxy Z Flip3. Τώρα, όμως, μια νέα έκθεση από την ολλανδική έκδοση του GalaxyClub υποστηρίζει ότι θα έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.

Σύμφωνα με την αναφορά, το Galaxy Z Flip4 (SM-F721) θα έρθει με δύο μπαταρίες, με κωδικούς μοντέλου EB-BF721ABY και EB-BF722ABY. Η πρώτη είναι η μεγαλύτερη από τις δύο με ονομαστική χωρητικότητα 2.400 mAh, ενώ η δεύτερη είναι η κύρια μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 903 mAh.

Συνολικά το foldable, λοιπόν, έχει ονομαστική χωρητικότητα στα 3.303 mAh, που είναι 103 mAh μεγαλύτερη από τη συνολική ονομαστική χωρητικότητα του Galaxy Z Flip3. Αυτό σημαίνει ότι το τυπικό μέγεθος μπαταρίας του Flip4 θα είναι περίπου 3.400 mAh. Του Flip3 ήταν 3.300 mAh.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.