Η Mini-LED 27″ της Apple αναμένεται τον Οκτώβριο

apple, Η Mini-LED 27″ της Apple αναμένεται τον Οκτώβριο

Στα σχέδια της Apple είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά μια νέα οθόνη 27″ με οπίσθιο φωτισμό mini-LED τον Οκτώβριο. Αυτό ισχυρίζεται ο ειδικός σε θέματα οθόνης Ross Young.

Με ένα tweet του, ο Young υποστήριξε ότι η Apple βρίσκεται στη διαδικασία μεταφοράς της παραγωγής της οθόνης από την Quanta Computer σε διαφορετικό προμηθευτή ή/και τοποθεσία, γεγονός που έχει καθυστερήσει τη διαδικασία. Αυτό οφείλεται κυρίως στο lockdown που επιβλήθηκε στη Σανγκάη.

Τώρα αναφέρει πως η νέα οθόνη θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο, ενώ νωρίτερα είχε πει πως ήταν σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο κοντά στο συνέδριο προγραμματιστών της Apple WWDC.

Ο οπίσθιος φωτισμός mini-LED θα βοηθήσει την οθόνη να διαθέτει ProMotion με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Αυτό θα την έκανε πρακτικά “Studio Display Pro”. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, όμως αξίζει να σημειώσουμε πως η υπάρχουσα οθόνη Studio κοστίζει από 1.599 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5.1: Διορθώνει πρόβλημα που επανεμφανίζει φωτογραφίες που έχουν διαγραφεί

Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 17.5.1 και iPadOS 17.5.1, που είναι μικρές ενημερώσεις για τις εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων iOS 17 και iPadOS 17.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Θα είναι ακριβότερο αλλά και πάλι κάτω από 500$

Σύμφωνα με τον γνωστό tipster @Revegnus1 στο X, το iPhone SE 4 θα έχει ελαφρώς υψηλότερη τιμή από τον προκάτοχό του.

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.