Tο BMW Group και η AirConsole φέρνουν το gaming στα αυτοκίνητα

BMW Group, Tο BMW Group και η AirConsole φέρνουν το gaming στα αυτοκίνητα

Το BMW Group πρωτοπορεί και σε συνεργασία με την ελβετική AirConsole κάνουν πραγματικότητα το gaming στα νέας γενιάς αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου.

Η ελβετική start-up υπολογίζει ότι έως το 2025 το 30% του χρόνου που περνούν οι άνθρωποι στα αυτοκίνητα θα αφιερώνεται στην αλληλεπίδραση με περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της τεχνολογίας και του συστήματος ψυχαγωγίας. Ως μέρος αυτής της τάσης, η εταιρεία ανακοινώνει ως παγκόσμια πρώτη συνεργασία με τη BMW, η οποία θα δει την τεχνολογία gaming της να εγκαθίσταται στα οχήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Το αυτοκίνητο είναι το επόμενο σαλόνι», λέει ο Anthony Cliquot, Διευθύνων Σύμβουλος της AirConsole. «Εκεί θα καταναλώνουμε όλο και περισσότερο το περιεχόμενό μας – και αυτό περιλαμβάνει το παιχνίδι».

Η BMW έχει ήδη εξοπλίσει ορισμένα από τα νέα της μοντέλα της Σειρά 7 με την τεχνολογία AirConsole και θα την διαθέσει στον υπόλοιπο στόλο της το 2023. Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας επέλεξε το AirConsole ως συνεργάτη μέσω του προγράμματος BMW Startup Garage.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Business featured Jack Dorsey

Jack Dorsey: Τέλος από το διοικητικό συμβούλιο του Bluesky

O Jack Dorsey ανακοίνωσε το Σάββατο στο Χ ότι δεν είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bluesky.