iPadOS 16: Για πρώτη φορά διαθέσιμη η εφαρμογή καιρός σε iPad

iPadOS16, iPadOS 16: Για πρώτη φορά διαθέσιμη η εφαρμογή καιρός σε iPad

To iPadOS 16 φέρνει για πρώτη φορά στα iPad της Apple την εφαρμογή “Καιρός”, που ήταν διαθέσιμη μόνο για τα iPhone.

Για χρόνια, το iPad δεν είχε ποτέ μια εφαρμογή “Καιρός”, επομένως οι χρήστες έπρεπε να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων από το App Store. Ευτυχώς, με το iPadOS 16, η Apple έφερε τη δική της εφαρμογή Weather στο iPad. Οι χρήστες iPhone είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με την εφαρμογή, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά κόλπα που δεν γνωρίζουν όλοι. Από τότε που η Apple απέκτησε το Dark Sky το 2020, η εφαρμογή “Καιρός” στο iPhone έχει αποκτήσει πολλές νέες δυνατότητες. Με το iOS 15, η Apple έχει ανανεώσει τα κινούμενα σχέδια της εφαρμογής, προσθέτοντας επίσης χάρτες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες στην εφαρμογή iPad.

Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, θα βρείτε μια όμορφη επισκόπηση της πρόγνωσης του καιρού στην τρέχουσα τοποθεσία σας ή στην πόλη που έχετε επιλέξει. Υπάρχουν λεπτομέρειες όπως ωριαία πρόγνωση, πρόγνωση 10 ημερών, άνεμος, ορατότητα, χάρτης βροχοπτώσεων, δείκτης UV και ώρα ανατολής. Με μια απλή κύλιση, μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες στην εφαρμογή.

Αλλά εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Εάν πατήσετε κάποια από τις κάρτες πληροφοριών, η εφαρμογή σάς δείχνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον καιρό. Για παράδειγμα, αγγίζοντας την κάρτα ανατολής του ηλίου εμφανίζεται ένα γράφημα που δείχνει επίσης την ώρα δύσης και το τελευταίο φως. Μπορείτε επίσης να πατήσετε στην πρόβλεψη για να δείτε τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας σε μια περίοδο 24 ωρών.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.