Η Apple ανακοινώνει τo νέο κίτρινο χρώμα για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus

, Η Apple ανακοινώνει τo νέο κίτρινο χρώμα για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus

Το φετινό νέο χρώμα για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus είναι ένα ζωηρό κίτρινο, το οποίο παίρνει τη σκυτάλη από το απαλό πράσινο της περυσινής χρονιάς και το μωβ της προηγούμενης.

H Apple παρουσίασε το νέο μοντέλο με το έντονο κίτρινο για το πίσω πάνελ, το οποίο κατατάσσεται κάπου ανάμεσα στο ανοιχτό κίτρινο του iPhone 11 και το βαθύ κίτρινο του iPhone XR. Το πλαίσιο αλουμινίου έχει το ίδιο έντονο κίτρινο χρυσό χρώμα με την παραλλαγή του iPhone 11 σε αντίθεση με το απαλό χρυσό του iPhone XR.

, Η Apple ανακοινώνει τo νέο κίτρινο χρώμα για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus

Σε αντίθεση με πέρυσι, το νέο χρώμα δεν θα προσφέρεται στα μοντέλα Pro. Απλώς έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες αποχρώσεις midnight, starlight, (PRODUCT)κόκκινο, μπλε και μωβ.

Εκτός από το χρώμα δεν υπάρχουν άλλες τεχνικές αλλαγές στη συσκευή.

, Η Apple ανακοινώνει τo νέο κίτρινο χρώμα για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus

Η Apple ανακοίνωσε επίσης τέσσερα νέα χρώματα για τη γκάμα θηκών σιλικόνης και για τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14. Πρόκειται για τα Canary Yellow, Olive, Sky και Iris που πωλούνται στα 49 $ το καθένα.

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε κίτρινο χρώμα θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 10 Μαρτίου, ενώ τα νέα χρώματα θήκης από σήμερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.