H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Realme Dynamic Island, H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule». Πρόκειται για μια μαύρη μπάρα σε σχήμα χαπιού που επεκτείνεται έξω από την κάμερα selfie του τηλεφώνου.

Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφορούν εμφανίζουν τη Mini Capsule να εκτείνεται αριστερά και δεξιά της εγκοπής διάτρησης της κάμερας selfie του τηλεφώνου. Οι δυνατότητές του περιλαμβάνουν την εμφάνιση της κατάστασης χρεώσεων του τηλεφώνου, τη χρήση δεδομένων και τον αριθμό των βημάτων σας.

Εάν οι φήμες για το επερχόμενο Nova 11 της Huawei είναι ακριβείς, το Realme C55 μπορεί να μην είναι το τελευταίο τηλέφωνο Android που υιοθετεί την πρωτοποριακή λειτουργία της Apple.

Εκτός από το Mini Capsule, το Realme C55 είναι ένα τυπικό τηλέφωνο Android σε προσιτή τιμή. Τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Helio G88, διαθέτει έως και 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και οθόνη 6,72 ιντσών 1080p 90 Hz. Διαθέτει μπαταρία 5.000mAh και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα έως και 33W. Χρησιμοποιεί το πρότυπο φόρτισης SuperVOOC, το οποίο ίσως γνωρίζετε ως τεχνολογία Oppo.

Εν τω μεταξύ, η Apple ετοιμάζεται να φέρει το Dynamic Island σε περισσότερα μοντέλα στη σειρά iPhone 15, το οποίο φημολογείται ότι περιλαμβάνει τη δυνατότητα στα iPhone 15 και 15 Plus εκτός από τα μοντέλα Pro.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.