iOS 17: Φήμες ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για το iPhone X

ios 17, iOS 17: Φήμες ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για το iPhone X

Το iOS 17 θα σταματήσει την υποστήριξη για τα iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X και το iPadOS 17 για το iPad Pro 9,7″ και 12,9″ πρώτης γενιάς και iPad πέμπτης γενιάς, σύμφωνα με μια πηγή με αποδεδειγμένο ιστορικό για τις επερχόμενες ενημερώσεις λογισμικού. Οι συσκευές σε αυτήν τη λίστα κυκλοφόρησαν μεταξύ Νοεμβρίου 2015 και Νοεμβρίου 2017.

Εάν οι πληροφορίες αυτές είναι ακριβείς, τότε το iOS 17 και το iPadOS 17 δεν θα είναι συμβατά με τις περισσότερες συσκευές που τροφοδοτούνται από το τσιπ A11 Bionic ή παλαιότερες. Οι μόνες εξαιρέσεις θα ήταν τα μοντέλα iPad έκτης και έβδομης γενιάς με το τσιπ A10 Fusion και το iPad Pro δεύτερης γενιάς 10,5″ και 12,9″ με το τσιπ A10X Fusion.

Πέρυσι, το iOS 16 και το iPadOS 16 διέκοψαν την υποστήριξη για αρκετές συσκευές, όπως το iPhone 6s, το iPhone 6s Plus, το iPhone 7, το iPhone 7 Plus, το αρχικό iPhone SE, το τελευταίο iPod touch, το iPad Air δεύτερης γενιάς και το iPad mini τέταρτης γενιάς.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 17 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 5 Ιουνίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.